Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beme menjek ebbe az alkalmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beme menjek ebbe az alkalmi kapcsolatba ? (Kissé bővebben lentebb)

Figyelt kérdés

Van egy nő aki tetszik nekem nagyjából 7-8 éve.

Ez a nő idén töltötte a 37-8. évét.

Igazából elég régóta ismerem is őt, borzasztóan perverz nő!Imád.szexelni.

A lényeg az, hogy most kb 5honapja szakitott a párjával véglegesen.

Szóval benne lenne velem alkalmiba és az érdekelne, hogy egy erősen tapasztalt tőllem legalább 10 évvel idősebb nőt még is hogyan elégíthetnék ki rendesen alaposan kicsi és.viszonylag rövid szerszámal ??

Tehat röviden érthetöen.

A nő régóta tetszik nekem. De ő nem ismeri a méretem viszont benne lenne az alkalmiba velem.

Én viszont nem akarok szégyenben alul maradni!

Ő tapasztalt én nem annyira (hozzá képest)hogy teljesen ki elégsitsem őt szerintem.

Viszont nem akarok segitséget se kérni tőlle mivel épp hogy megakarom nyerni a tetszését.

Méretem

15cm hosszú

Kb 4.5cm széles

tegnap 21:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
49%

Hozd szóba a témát és mond neki hogy te kevés lennél neki a 15centivel.

Ha belemegy így is akkor hajrá. 🙂

ma 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!