Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves kor felett mennyire divat az alkalmi szex?
Figyelt kérdés
nov. 7. 15:48
1/10 anonim válasza:
Én úgy tapasztalom, hogy 25-35 között a leggyakoribb, szóval nem egy ritka dolog
3/10 anonim válasza:
Nem divat kérdése, hanem emberfüggő. Nálam sosem volt "divat", 18-20 évesen se, meg azóta sem.+nem is lesz soha, mert nem vágyok érzelemmentesen szexelni és a vonzalom kialakulásához idő kell.
Valaki meg 40-50 évesen, meg házasság mellett is simán belemegy egy alkalmi szexbe.
5/10 anonim válasza:
Kb 25 éves koromig voltak jellemzők a "szeretőzések,, most már feleseg , gyerek így offos a dolog ,pedig vannak ajánlataim.
6/10 anonim válasza:
Hát ha már nőm nincs, legalább ez legyen! ;)
Nem? :D
39/F
8/10 anonim válasza:
Nálam is mehetne a dolog...
Én szingli 40+-os pasi vagyok!
9/10 anonim válasza:
4-es!
Nő vagy,vagy pasi?
Ha nő,akkor megbeszélhetjük a dolgot...
8-as voltam,s vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!