Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyit segít autó, jogosítván...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit segít autó, jogosítvány alkalmi kapcsolat szerzésben?

Figyelt kérdés
Bármennyire fura is úgy vettem észre vidéken szinte elvárás és nagy hátrány ha nincs főleg ha fiatalabb lányról van szó. De lehet csak én érzem így persze

nov. 8. 22:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%

Egyénfüggő, hogy elvárás -e, de vidéken nem csak kapcsolati szempontból hasznos az autó. Pl Bp legnagyobb részén saját maga ellensége, aki autóval közlekedik...

Sosem hátrány, ha van kocsi, de tartós sikertelenséget nem lehet erte fogni.

nov. 8. 22:56
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Jó ha van jogsi. Mobilab vagy.
nov. 8. 22:56
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Nem csak ezen múlik de van előnye az biztos akár kocsiban is lehet csinálni:) meg azért jobban hangzik hogy erted megyek cici minthogy buszozz már el hozzám:)
nov. 8. 22:57
 4/14 A kérdező kommentje:
Nyilván függ mit keres az ember,én arra gondolok tini, egyetemista lányoknál szinte elvárás ha idősebb a férfi. És igen BPn kívül minden vidék még megyeszékhelyen is kérik.
nov. 8. 22:59
 5/14 A kérdező kommentje:

Igen 3-as,kb nagyon gyorsan lehet vele haladni.

Sokkal nehezebb és tovább tart pl elérni hogy lakásra jöjjön,náluk még kizárt mert szülők megölnek stb

nov. 8. 23:01
 6/14 he84 ***** válasza:
64%
Hát akinél fontos szempont az autó, vagy feltétel, ott valami nem oké.
nov. 8. 23:06
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom hogy nem lehet nélküle de sokkal nehezebb és kisebb választék.
nov. 8. 23:10
 8/14 he84 ***** válasza:
88%
"Választék",... Nem egy árucikk, vagy tárgy a másik ember. Nálam is például a barátomnak nincs jogsija, nincs kocsija se, mégis rgy jó, rendes férfi, alap esetben a dolgok nem ettől függnek.
nov. 8. 23:17
 9/14 anonim ***** válasza:
77%
#8 neked van autód?
nov. 8. 23:19
 10/14 he84 ***** válasza:
80%
Nincs kocsim 9-es válaszoló, kifejezetten nem is akarok. Ám ott írtam, hogy "a barátomnak nincs", csak mert az a gyanúm, hogy férfinak hittél, pedig ebből lejöhet az is, hogy nő vagyok, aki a barátja esetéről beszél, akivel együtt vagyok, ami igy is van. Vagy olyan nőnek hittél, akinek van kocsija és ezért nem fontos az, hogy a barátomnak is legyen, mert elég az enyém? Ha ezt hitted, akkor tévedsz. Vagy talán azt hiszed, ha egy nőnek van kocsija, vagy ha nincs, akkor is elvárja a férfitól? Nem minden nő várja el, nem csak én nem, hanem én csupán egy példa vagyok, aki szintén nem.
nov. 8. 23:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!