Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire bizalmatlan a legtöbb lány? Mi történt veletek lányok?
Olvasom, hogy sok lány van, aki most is önkielégít, kívánja a szexet, jó pasikról álmodozik, közben mikor rájuk ír itt mondjuk egy pasi, aki lehet jó is lenne számukra, azonnal lepattintják, vissza se írnak és arrongáns stílusban válaszolnak.
Nem értem, hogy miért nem lehet közvetlenebb egy nő sem??
Régen olyan jól lehetett ismerkedni chaten, üzenetben, nekem volt 4 barátnőm is chatről és 2 alkalmi szex a 2010-es évek első felében, viszont manapság mintha kifordultak volna magukból az emberek, de főleg a nők. Mindenki azt hiszik, hogy pszichopata, emberrabló, veszélyes, biztos meg akar fojtani, erőszakolni majd. Egy találkozóra se lehet elhívni így, hogy küldtünk régen egymásnak képet, taliztunk és ha stimmelt minden, utána valami lett.
Mi okozta ezt a változást? Mi történt a nőkkel?
2-es hozzászolónak igaza van.
Tapasztaltam én is már😌
Van egy srác a FB-on. Az a csoportja neve, hogy intelligens ismerkedés férfiaknak. Ő több videóban is taglalja ezt a jelenséget. Van olyan nő ismerőse akinek 7500 matche van és nincs pasija.
Érdemes megnézni a videóját.
Gyakorlatilag a sok paraszt pasi miatt aki csak dugni akar és mindenkit szivecskéz a középszerű nők is azt hiszik mennyire népszerűek. Ezért a normális pasikat is simán lepattintják, mert azt hiszik, hogy nekik még jobb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!