Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kis mellekkel is lehet izgató...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis mellekkel is lehet izgató valaki?

Figyelt kérdés

Sajnos elég pici mellekkel lettem megáldva, 75A a méretem. Van egyáltalán olyan férfi akinek ez izgató? Félek h emiatt esetleg nem vagyok elég szexis, a popsimmal próbálom egyébként kompenzálni a dolgot, arra elég sokat edzek.

19L

nov. 26. 19:23
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
39 Nem:D meg lehet mondani kulturáltan is, hogy ha valakinek nem az jön be. De én most a nőkről beszéltem, akik szeretik lehúzni a másikat, mert nekik nagyobb jutott, ez a gáz, tudod?:) Én sem szólom le a nagy mellű nőket, és szerintem abszolút nem ez a nőiesség szimbóluma
nov. 27. 10:50
 42/46 anonim ***** válasza:
11%
A nők általában szeretik lehúzni a másikat. De akkor mit tekintünk pontosan a nőiesség és a férfiasság szimbólumának?
nov. 27. 10:57
 43/46 anonim ***** válasza:
13%

Érdekes mert pont a kis mellek miatti aggodalmaidról szól a kérdés

Biztos nem csak azt akartad hogy leírják 20an hogy nem én imádom a pici ciciket mint ahogy 100 másik kérdés alatt is leírták már...

Az okát meg tudjuk hogy miért írják ezt

nov. 27. 11:02
 44/46 anonim ***** válasza:
72%
Simán ráélveznék, anál után, nem gond a kis cici ;)
nov. 27. 11:38
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút lehetsz vonzó, sőt. Nekem nem számít a mellek mérete. Volt hasonlóan apróbb cicijű barátnőm, hatalmasakat qrtunk. A segg és a lábak, lábfejek sokkal fontosabbak. Hajrá Kiscsaj! 36F
nov. 27. 12:36
 46/46 anonim ***** válasza:
76%

Simán lehet izgató valaki kis mellel, sokkal több mindenttől függ ez szerintem.

Az, hogy specifikusan neked izgató-e a melled az ennyiből nem mondható meg, ahhoz látni kéne.

nov. 27. 18:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!