Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ehhez hasonló mellekkel lehet majd normális szexuális életem?
20 éves vagyok, kb ilyen mint a képen, ez már nem fog változni. Én magam hozzá tudok szokni. De félek, hogy egy férfi sem fogja ezt hosszútávon szeretni. Lehetek aranyos, szép, szenvedélyes stb. de egy idő után biztos, hogy elmegy más lányhoz akit nem ilyen mellekkel vert meg az ég...
Nem a mellméreten múlik, hogy milyen lesz a szexuális életed.
Csak aztán majd ha gyereke lesz, nem tudja majd szoptatni.
Nekem, komolyan tetszik. Sokszor mondták hogy fura az ízlésem, de nekem az szexi, ha egy lánynak van valami látványos testi hibája, akár látható, akár nem. Lehet ez azért van mert az első szexuális élményem egy ilyen lány volt, ami igen kellemes emlék nekem.
Úgy hogy kedves kérdező, egy rajongód már van! :)
Ha valaki tényleg szeretni fog, akkor nem ezen fog múlni
Mindenkinek vannak kevésbé előnyös részei, neked biztosan másod szép
Én fenék párti vagyok inkább, de ilyen mell FEHÉRBEN nem zavarna. A négerek nem izgatnak semmilyen szinten.
Ami viszont zavaró lehet, ha nincs önbizalmad emiatt, vagy szégyelled. Az meg abszolút rossz lenne nálam, ha mondjuk nem vennéd le szex közben a melltartót.
Ha amúgy oda vagyok érted, simán tetszene az ilyen melleket is szopogatni, csókolgatni, játszani velük. Oké nem a legszebb mellek a világon a nagy átlag szerint, de ha jól osztod le a többi lapot, akkor valakinek lehetnek ezek is a legszebb mellek a világon.
Bár én alapból nem látok olyan nagy kivetni valót ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!