Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ehhez hasonló mellekkel lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ehhez hasonló mellekkel lehet majd normális szexuális életem?

Figyelt kérdés

[link]

20 éves vagyok, kb ilyen mint a képen, ez már nem fog változni. Én magam hozzá tudok szokni. De félek, hogy egy férfi sem fogja ezt hosszútávon szeretni. Lehetek aranyos, szép, szenvedélyes stb. de egy idő után biztos, hogy elmegy más lányhoz akit nem ilyen mellekkel vert meg az ég...

ápr. 28. 23:54
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
59%
Nem érdekelne, ha a személyisége a lánynak a nőnek aranyos, akkor nem zavarna, jó, én már 45 vagyok nem a te korosztályod, de ha valakit ez zavar, jó messzire zavard el, aztán, majd lehet , hogy évekkel később, ha látja, hogy normális életet élsz, már jönne nyüszítve... Remélem, találsz egy normális párt, vagy partnert, nem tudom kit/ mit keresel.
ápr. 29. 01:18
 12/35 anonim ***** válasza:
29%

Ez kamu...Figyeljetek mar. Ennel sokkal szebb melleket is mutetnek a lanyok...itt meg fel sem merul. Legalabb hazudnad azt, hogy nincs penzed ra.

Amugy meg ha a melled miatt dob valaki, inkabb orulj neki, hogy nem eled le az eleted egy fereg mellett.

ápr. 29. 02:05
 13/35 anonim ***** válasza:
78%
Voltam ilyen mellű 24 éves lánnyal. Mindene hibátlan volt csakis a mellei voltak ilyenek. Egyáltalán nem zavart. Mármint a külseje volt rendben. De sajnos egy beteg agyú tinder krv volt mint utólag kiderült. Nem ott ismertem meg. De szép lassan rájöttem a dolgaira...
ápr. 29. 04:44
 14/35 anonim ***** válasza:
65%
Ferfikent mondom, hogy nalam ez nem lenne akadaly. Ha jo a kisugarzasod es normalis lany vagy szivesen ismerkednek akkor is ha ilyen a melled.
ápr. 29. 05:57
 15/35 anonim ***** válasza:
63%
Sokat híztál/fogytál, vagy miért ilyen? Milyen hozzá a testalkatod? Megmondom őszintén nem vagyok plasztika párti, de esetedben jobb lenne a beavatkozás
ápr. 29. 05:59
 16/35 Á.Zoli ***** válasza:
70%
Ha egyébként rendben vagy szépségre és emberileg, akkor ez nem fog számítani a párodnak.
ápr. 29. 06:31
 17/35 anonim ***** válasza:
40%

Istenem, mennyi nyomi reménykedik itt punciban! Szánalmasak vagytok!

Mondjuk ki, ez a mell elég gáz!

Az más kérdés, hogy ezt is lehet tolerálni.

ápr. 29. 06:34
 18/35 anonim ***** válasza:
41%
Hát nem tudom, ez már csúnya....
ápr. 29. 06:39
 19/35 anonim ***** válasza:
41%

Ez ronda... ha tenyleg ilyened van, es nem szimpla onkepzavaros vagy (a korodbol adodoan), akkor gyujts ossze 1 plasztikara.

Ez esetben valoban indokolt lehet.

Sajnalom, ha megbantottalak a valaszommal!

ápr. 29. 07:02
 20/35 anonim ***** válasza:
78%
Nekem két ilyen mellű nővel is "volt dolgom". Elmondhatom, hogy alig bírták levakarni magukról a hapsikat (engem sem sikerült) és nagyon jók voltak az ágyban! Felöltözve pedig szépek és kívánatosak. Hajrá, akinek nem tetszik, húzzon el.
ápr. 29. 07:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!