Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen lehet az élet hatalmas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet az élet hatalmas szilikon mellekkel?

Figyelt kérdés
Mennyire fájhatnak? És mennyire bámulnak meg, ítélnek el az emberek?

2023. szept. 1. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Próbáld ki, csak pénz kérdése.
2023. szept. 1. 17:25
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
Undorítóak
2023. szept. 1. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

Fogd meg milyen végét és azt kellene a mellkasodon cipelni

N

2023. szept. 1. 18:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Milyen végét?
2023. szept. 1. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
64%

Láttam egy nagyon elrontottat, szép arcú nő széles háttal akkorát rakatott be, hogy most az egész felsőteste mellkas. Valahogy nem mell formája van, hanem túl széles túl magas dinnye. A bimbó is fura, vissza lett varrva.

Hajaz Tóth Gabiéra de még az is jobb

2023. szept. 1. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, még soha nem volt.
2023. szept. 2. 08:19
 7/7 anonim ***** válasza:
88%
Ha lehetne olyat, hogy kipróbálni egy hétig mondjuk, aztán visszacsinálják teljesen, abba belemennék, mert kicsit én is kíváncsi vagyok. Az érzésre is magára, meg hogy a pasik hogyan reagálnak rá. De amúgy nem, eszembe nem jutna ilyen műtét, meg állandóra biztosan nem kellenének ekkora mellek, annyira nem is tetszenek.
2023. szept. 2. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!