Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mellekkel is lehet izgató valaki?
Sajnos elég pici mellekkel lettem megáldva, 75A a méretem. Van egyáltalán olyan férfi akinek ez izgató? Félek h emiatt esetleg nem vagyok elég szexis, a popsimmal próbálom egyébként kompenzálni a dolgot, arra elég sokat edzek.
19L
ma 01:32
Én speciel azért kedvelem jobban, mert sokkal változatosabban lehet vele öltözködni. Sokkal több minden áll jól egy kisebb mellű nőn. Sokkal kevésbé kell vigyáznia, nehogy kibvillanjon a dekoltázs. A nő kevésbé frusztrált közösségi programok miatt. Nem kell mindig azt igazgatni, és nekem, pasiként az is tetszik, hogy Sokkal tovább marad feszes, mint egy nagyobb, lógósabb mell.
Szvsz. Azoknak a nőknek kell a nagy mell, akik ezzel akarnak/tudnak hódítani. A többi, értelmesebb nőnek szinte csak nyűg a kelleténél nagyobb mell. Szép és nőies a nagy mell is, de csak a mell méret önmagában nem vonz.
Érdekes engem meg nőként csak a szép kerek mell vonz és nyilván nem is tud kerek lenni az ami nincs
Meg a szép dekoltázs is sokkal szebb mint a lapos mellkas
Nem tudom egy férfinek vajon mi tetszik azon hogy egy kivágott ruhában a nőnek elől nem egy szép dekoltázs van hanem egy lapos síkság...
Az ilyen nő nem vesz fel kivágott ruhát és nincs probléma. Amúgy meg pont az az izgató benne, hogy elképzelem a melleit, amit amúgy ruhán keresztül nemigazán lehet látni. Sokan ilyen kis mellekkel melltartót se mindig viselnek, ami még izgatóbbá teszi.
Rengeteg szilikoncsöcsös maca kiteszi mindenét nyaranta ha kell ha nem, és közben úgy néznek ki, hogy bottal se piszkálnám meg őket, de süt róluk az önbizalom, hogy ők milyen szexinek gondolják magukat. És nyilvánvalóan megvan az ő "célközönségük" is azon férfiak személyében akiknek ez bejön. De sokan közülük is inkább csak nézegetnék/dugnák, de nem stabil párkapcsolatot akarnak velük.
És sok kismellű nő tud úgy szolídan öltözködni, hogy mégis kívánatosnak, szexinek és érzékinek tűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!