Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok? Milyen az élet mellekkel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Milyen az élet mellekkel?

Figyelt kérdés

Mennyire zavar a mozgásban?

Mennyire érzékenyek?

Mennyire zavaró a melltartó?

puha/kemény a cici?

2023. szept. 2. 16:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Már megint bekapcsolva felejtették az ápolók a wifi-t...
2023. szept. 2. 16:36
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Már megint
2023. szept. 2. 17:15
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
A nap hülye kérdése.
2023. szept. 2. 17:17
 4/11 anonim ***** válasza:
57%
Olyan, mint farokkal és herékkel a lábad között.
2023. szept. 2. 18:13
 5/11 anonim ***** válasza:
56%

Ha futok, ugrálok az melltartó nélkül kellemetlen, néha akár faj is, mert elég nagy.

Menstruációnál fáj. Nem látom a hasam, mert kitakarja. Nem tudom erre, hogyan lehet válaszolni.

2023. szept. 2. 18:47
 6/11 anonim ***** válasza:
63%

Mivel E kosaras nekem nem jó

Fáj tőlle a hátam

A melltartó kényelmetlen

Nem tudok hason aludni

2023. szept. 2. 19:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Mivel nincs súlya így semmilyen
2023. szept. 2. 19:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért, szerinted a férfiaknak nincs melle? Sőt, annak, aki el van hízva, egész nőies is melle lehet, mert a háj ösztrogénné alakítja át a tesztoszteront. Az érzékenység is ennek a függvénye. Kialakult gynecomastia esetén a férfiak melle is ugyanolyan érzékeny lehet, mint egy nőé. Láttam én már egész fiús mellű lányokat is. "Nem minden nő fejős tehén", a feleségemet idézve. Aztán vannak hatalmas lógós mellű nők. Ők genetikailag ezt örökölték. A melltartó meg a homo sapiens nevű lény egy olyan találmánya, ami eltakarja előled a nők legszebb részét, azért, hogy annál izgatóbb legyen, ha leveszik. Szerinted az miért van hogy felnyomják a mellüket, hogy ami kibuggyan a melltartóból felül, az annál többnek látsszon, miközben a bimbót meg mindenáron takargatják, hogy te annál inkább le akarjad tépni róluk azt a bizonyos ruhadarabot? Az, amit te bikiniben álló farokkal csodálgatsz, hogyan nézhet ki, a nudista strandon rádöbbensz, hogy erre a nagy semmire voltál ennyire rágerjedve, ami majdnem ugyanolyan, mint a tiéd, csak néha nagyobb? Az egész csak játék, bár sohasem tudtam megérteni, hogy miért nem lehetnek a nők a strandon bikini felső nélkül? Majd ha meghaltam, a jóisten odaát megmondja, mert akárhány fórumon próbáltam kérdezni, azt tapasztaltam, hogy ez a kérdés egy darázsfészek.
2023. szept. 2. 19:37
 9/11 anonim ***** válasza:
82%

Teljes mértékben igazad van mindenben.

Bár a női mell mégiscsak csodálatos látvány a férfiak számára, ellentétben a férfi nemi szervvel,amitől nem indulnak be a nők ha pl. strandon látnák. 😁

2023. szept. 2. 20:25
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Mekkorák a dudáitok nők? Kosár?
2023. szept. 5. 13:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!