Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Némelyik kövér nő hogyan csinálja ezt?
Persze, képen is látszik, hogy nem egy anorexiásról lesz szó, de én azt mondanám ilyen 60-70kg. Ez még azt kell mondjam megfelel az ízlésemnek. Életben meg folyik szét minimun 100+ !
És egyébként mire jó ez, úgyis kiderül ki hogyan néz ki valójában, én sem hazudom magam 10cm-rel magasabbbak, vagy hosszabb farkúnak, és nem szerkesztek kamu izmokat mondjuk a hasamra. De én nem is photoshopnak látom, egyszerűen jól beállított képek.
Perspektíva
Nekem még az is megvan hogyan álljak, hogyan nézzek a tükör előtt hogy a legjobb formámat lássam. Már tudat alatt megy. Ha más csinál fényképet akkor meg jön a sírás
Ha kicsit feljebb tartod a kamerát eltűnik a toka. Ha kicsit oldalra fordítod a fejed nem látszik hogy nem szimmetrikus a szemed/kancsal vagy. Kis csücsörítéssel nagyobbnak tűnik a szád. Ha egyik lábadon a súlyod a másikat pedig előre tartod magasabbnak és karcsúbbnak tűnsz. Ezer ilyen praktika van már bőven a photoshop/filterek előtt.
A nők mindíg szeretik szépíteni magukat, ezt elkell fogadni.
Csak ne vinné sok tulzásba, akkor minden rendben lenne.
#7 egészségtelen is, és (számomra) nem esztétikus.
Persze mindenkinek szíve joga így kinézni, nem is ezzel van a baj, hanem hogy igyekszik elfedni a valós külsejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!