Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Némelyik kövér nő hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Némelyik kövér nő hogyan csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Persze, képen is látszik, hogy nem egy anorexiásról lesz szó, de én azt mondanám ilyen 60-70kg. Ez még azt kell mondjam megfelel az ízlésemnek. Életben meg folyik szét minimun 100+ !

És egyébként mire jó ez, úgyis kiderül ki hogyan néz ki valójában, én sem hazudom magam 10cm-rel magasabbbak, vagy hosszabb farkúnak, és nem szerkesztek kamu izmokat mondjuk a hasamra. De én nem is photoshopnak látom, egyszerűen jól beállított képek.

ma 17:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugy csinalja ahogy tudja.
ma 18:00
 2/8 cinderella_ ***** válasza:
100%
Olyan ez is, mint a farok fotó. Képről nem lehet megmondani mekkora. 🙄🤭
ma 18:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok duci, vagy elhízott, de nem vagyok vékonysem. Én azt vettem észre, hogy a karjukat nem fotózzák le, csak az arc, mell van a képen, néha én is így szoktam.
ma 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
58%

Perspektíva

Nekem még az is megvan hogyan álljak, hogyan nézzek a tükör előtt hogy a legjobb formámat lássam. Már tudat alatt megy. Ha más csinál fényképet akkor meg jön a sírás

Ha kicsit feljebb tartod a kamerát eltűnik a toka. Ha kicsit oldalra fordítod a fejed nem látszik hogy nem szimmetrikus a szemed/kancsal vagy. Kis csücsörítéssel nagyobbnak tűnik a szád. Ha egyik lábadon a súlyod a másikat pedig előre tartod magasabbnak és karcsúbbnak tűnsz. Ezer ilyen praktika van már bőven a photoshop/filterek előtt.

ma 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Imádom a 100+os csajokat:)
ma 19:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A nők mindíg szeretik szépíteni magukat, ezt elkell fogadni.

Csak ne vinné sok tulzásba, akkor minden rendben lenne.

ma 19:39
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Mi baj van a 100 kiló felettivel?
ma 19:58
 8/8 A kérdező kommentje:

#7 egészségtelen is, és (számomra) nem esztétikus.

Persze mindenkinek szíve joga így kinézni, nem is ezzel van a baj, hanem hogy igyekszik elfedni a valós külsejét.

ma 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!