Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelni elhízott férfival?
Figyelt kérdés
Volt ilyen élményetek csajok, van akit ez felizgat? Milyen volt ilyen pasival?
Köszi ha megírjátok
nov. 17. 18:36
1/8 anonim válasza:
Volt. De élményről egyáltalán nem beszélhetünk....
2/8 anonim válasza:
Szeretnénk hallani a pikáns részleteket,kedves #1-es.
3/8 anonim válasza:
Nálam fordított a felállás. Csak kutyába tudom betenni az ütvefúrót nem harangozik bent a nyél.
6/8 anonim válasza:
Nagyon sok vékony vagy átlagos alkatú nő van aki szexelne elhízott férfival, ha az domináns.
7/8 A kérdező kommentje:
6. Ezt miből gondolod?
nov. 18. 05:08
8/8 anonim válasza:
Volt 1 ilyen alkalom életem során. Nem vártam sok mindent az együttléttől de kellemes meglepetés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!