Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövérebb női alkat vonz; mi lehet annak az oka, hogy olyan tetszik, ami már nem egészséges?
Kifejezetten a kövérebb nők vonzanak szexuálisan. Elég széles a tartomány, tud kevesebb és több is tetszeni, de átlag magassághoz kb. a 85-100 kilót mondanám.
Sok mindentől függ, de ez már jelentős plusz súly, ami hosszú távon nem egészséges.
Mi az oka ennek a kettősségnek?
És egy ilyen nőre, bár 100%-ban tetszik, hosszú távon nem tudok óvatos aggódás nélkül nézni, mert az egész kicsit ambivalens. Az, hogy egyrészt tökéletesnek látom, másrészt viszont tudom, hogy nem jó neki egészségileg.
Mi a megoldás? Kívácsni vagyok a véleményekre.
85 kg az még messze nem az olyan extrém egészségtelen kategoria, ha nem 150 cm, hanem pl. 168 cm mellé a nő, persze látszik…
Szóval egy 85 kilós nőt még nem kell amiatt féltened, hogy hirtelen megáll a szíve a túlsúly miatt, vagy ilyesmi.
De sokan vannak, akik szinte csak az ilyen 200 kilós nőkre izgulnak, na az már súlyosan beteges kategória és extrém káros.
A kérdésedre a választ egyébként sajnos nem tudom, de leírom nálam hogy alakult ki, hogy az ilyen nők tetszenek (mármint 85-100 vagy esetleg ilyen 120 is)…
Egész gyerekkoromban a tipikus modell alkatú, vékony és magas lányok jöttek be, olyan szupermodellek akik divatmárkák plakátjain lehetett látni.
Aztán tiniként, ilyen 15 évesen megismerkedtem egy számomra elérhetetlen, erősen 10/10es lánnyal, aki azon kívül hogy extrém szép volt 7 évvel idősebb volt nálam, tehát azért is volt elérhetetlen mert nyílván egy 15 éves fiúnak esélye sincs egy 22 éves fiatal felnőtt nőnél… De Ő volt az első igazi szerelmem, akit amiatt is szerettem mert a személyiségét is ismertem, nem vallottam neki vagy ilyesmi.
Ennek a lánynak nagyon nagyon vékony dereka és széles csípője volt, valamint hosszú nyaka. Hihetetlenül vonzó alkat és magas is volt, akkor még kifejezetten vékony, tökéletes lapos hasa volt… De kissé ilyen afrikai alkata volt, de a bőre kifejezetten fehér volt, az arca is nagyon különleges volt.
Nem akarok most belemenni, hogy milyen kapocs volt köztünk mert most lényegtelen és hosszú, de a lényeg, hogy néha évekig nem találkoztunk, majd aztán valamiért ismét volt egymással dolgunk…
19 éves koromban egy alkalomra, egy éjszakára összejöttünk, de volt köztünk negatív feszültség és a szex sem volt jó, Ő ekkor 26 volt.
Aztán amikor 26 éves voltam, ismét szexeltünk, ekkora volt Ő 33 éves és viszont ekkor már extrém módon elhízott, valahol 100-110 kiló lehetett a 170 centijéhez. Ekkor viszont már nagyon jó volt a szex, nem tudom miért, s emiatt már csak az ilyen nők tetszenek… De csak utólag, hogy kipróbáltam.
Viszont az ennyire túlsúlyos nők között is nagy különbség lehet alkat és alkat között.
Például ennek a nőnek gigantikus feneke volt, de van aki ilyen súly mellett is teljesen formátlan, deszka-léc kategória és számomra is visszataszító, olyan mint egy zsáklény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!