Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a maszturbálási módszer egészségesebb ?
Figyelt kérdés
Sajnos sokat vertem kézzel és előjött a félelem ha mivan ha csak a kezem tud adni majd megfelelő ingert. Azt találtam ki hogy egy pólóval vagy bármilyen puha dologgal eljezdem simogatni a péniszem aztán ha feláll abból a pólóból hajtogatok egy hengert és azt dugom meg. Fele akkora ingert se ad de talán egészségesebb nem ? Ha el nem is megyek de ha csak mereven tud tartani is jó már ?okt. 18. 18:36
1/5 anonim válasza:
Nekem sajnos kimaradtak a nők az életemből, emiatt mindig is a kezemet kellett használnom. Ezt a módszert még sosem próbáltam, szerintem a póló az nem áll elég stabilan ahhoz, hogy kellő, elég ingert adjon az elélvezéshez. De persze egy próbát azt megér, hátha a merevedés fenntartásához tényleg elég lesz majd.
3/5 A kérdező kommentje:
22
okt. 18. 19:02
4/5 anonim válasza:
ha sportos vagy, akkor írj rám :)))) szívesen ismerkedek
5/5 anonim válasza:
Én is így voltam vele hogy megszokom a kezem . Talán van is benne valami. Ezért váltottam műpuncira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!