Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövérebb női alkat vonz; mi lehet annak az oka, hogy olyan tetszik, ami már nem egészséges?
Kifejezetten a kövérebb nők vonzanak szexuálisan. Elég széles a tartomány, tud kevesebb és több is tetszeni, de átlag magassághoz kb. a 85-100 kilót mondanám.
Sok mindentől függ, de ez már jelentős plusz súly, ami hosszú távon nem egészséges.
Mi az oka ennek a kettősségnek?
És egy ilyen nőre, bár 100%-ban tetszik, hosszú távon nem tudok óvatos aggódás nélkül nézni, mert az egész kicsit ambivalens. Az, hogy egyrészt tökéletesnek látom, másrészt viszont tudom, hogy nem jó neki egészségileg.
Mi a megoldás? Kívácsni vagyok a véleményekre.
Nagyon egyszerűen lehet vonzó egy 50 kilós nő.
Sexin zörögnek a csontjai!
Ami amúgy nekem tetszik.
De 85-100kiló (magasság sokat számít) az még lehet egész vonzó,annyira nem vészes. Nem túl sexi látvány,ha alacsony akkor pláne nem a logó hájjal.
Vuszont ha 170+os és fiatal es csak 85kg az ugyan bőven túl lesz a nőiesen tetlt megnevezésen de egész csini is lehet.
11 vagyok
#12 nem kerek lóg. Van 160cm-es 95kg ismerős lány...szereti közszemlére tenni amilye van.
És van neki bőven. Több is mint ami kell. És igen a "D"innyék is rendben annak (bár már lógnak) de a hasa így is nagyobb.
#14 egészseges még.
Nekem vannak idős rokonaim,jó húsban vannak.
De a természet 150-160cm magas embereket nem arra tervezett,hogy 80-100kilót cipeljenek.
Mindegyiknek szar a dereka,fáj a térde,lába, járókeret,bot. Magas vérnyomás, szédülés.
És mehetek nekik vásárolni...
A nagyon kövérnők iránti rajongás,elb@ssza mások életét is.
Mert lehet,hogy örömmel,fogod gondozni ha beteg meg egyebek,de egyedül nem fog menni. Nem tudsz 100kilót felemelni az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!