Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kövérebb női alkat vonz; mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövérebb női alkat vonz; mi lehet annak az oka, hogy olyan tetszik, ami már nem egészséges?

Figyelt kérdés

Kifejezetten a kövérebb nők vonzanak szexuálisan. Elég széles a tartomány, tud kevesebb és több is tetszeni, de átlag magassághoz kb. a 85-100 kilót mondanám.

Sok mindentől függ, de ez már jelentős plusz súly, ami hosszú távon nem egészséges.

Mi az oka ennek a kettősségnek?

És egy ilyen nőre, bár 100%-ban tetszik, hosszú távon nem tudok óvatos aggódás nélkül nézni, mert az egész kicsit ambivalens. Az, hogy egyrészt tökéletesnek látom, másrészt viszont tudom, hogy nem jó neki egészségileg.

Mi a megoldás? Kívácsni vagyok a véleményekre.

nov. 18. 12:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%

Nagyon egyszerűen lehet vonzó egy 50 kilós nő.

Sexin zörögnek a csontjai!

Ami amúgy nekem tetszik.

De 85-100kiló (magasság sokat számít) az még lehet egész vonzó,annyira nem vészes. Nem túl sexi látvány,ha alacsony akkor pláne nem a logó hájjal.

Vuszont ha 170+os és fiatal es csak 85kg az ugyan bőven túl lesz a nőiesen tetlt megnevezésen de egész csini is lehet.

nov. 19. 17:43
 12/18 anonim ***** válasza:
29%
11-es. Az a 85-100 kiló egy 160 centihez pont tökéletes, ott kerek ahol kell. Még lehet picit több is.
nov. 20. 01:44
 13/18 anonim ***** válasza:
22%

11 vagyok

#12 nem kerek lóg. Van 160cm-es 95kg ismerős lány...szereti közszemlére tenni amilye van.

És van neki bőven. Több is mint ami kell. És igen a "D"innyék is rendben annak (bár már lógnak) de a hasa így is nagyobb.

nov. 20. 23:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a duci nők jönnek be, a barátnőm is 100 kg felett van. És elárulok egy titkot: teljesen egészséges.
nov. 23. 10:08
 15/18 anonim ***** válasza:
52%
Kedves,14-es ......valoszinu meg fiatal. Kesobb 100kg sok......vagz 2 meter magas?
dec. 4. 10:09
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

#14 egészseges még.

Nekem vannak idős rokonaim,jó húsban vannak.

De a természet 150-160cm magas embereket nem arra tervezett,hogy 80-100kilót cipeljenek.

Mindegyiknek szar a dereka,fáj a térde,lába, járókeret,bot. Magas vérnyomás, szédülés.

És mehetek nekik vásárolni...

A nagyon kövérnők iránti rajongás,elb@ssza mások életét is.

Mert lehet,hogy örömmel,fogod gondozni ha beteg meg egyebek,de egyedül nem fog menni. Nem tudsz 100kilót felemelni az tuti.

dec. 4. 18:36
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Jaja. És van az ismerősi körömben több kifejezetten vékony csaj is, aki huszonévesen állandóan az orvosokat járja: erőtlenség, keringési gondok, nőgyógyászati gondok, stb. Nagyon szűklátókörűségre utal, hogy csak a kg alapján mondjátok meg, hogy valaki egészséges vagy nem. 14 voltam
dec. 6. 07:13
 18/18 anonim ***** válasza:
A volt párom 160 centihez 110 120kilo volt. Anyja nagyanyja szintén. Az anyjának az össz baja volt, hogy néha fájt a térde. 60 évesen, 45 év dohányzás után. A lánynak a világon semmi. Hormonálisan, nőgyógyászatilag, immun, keringés, ízületek semmi. Arányos duci volt, vastag combok, széles csípő párnás derék.... és az esze nagyon vágott. 120on valahányasra csinált hiteles fizetős iq tesztet pl. Személyiségre pedig egy nyugodt kedves valaki
dec. 7. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!