Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal pasi és 40es nő között maradhat egészséges a kapcsolat ha szexelnek?
Figyelt kérdés
én vagyok a pasi , a hölgy nem a párom de rendszeresen szexelünk, jelenős korkülönbség van köztünk. Van férje de nem tud a viszonyunkról. Lehet ennek buktatója?okt. 15. 14:14
3/14 A kérdező kommentje:
18 alatt , de nem sokaig mar.
okt. 15. 14:25
4/14 anonim válasza:
Igen. Elég sok buktatója lehet, és elég nagy a valószínűsége is annak, hogy borul a bili.
5/14 Suetonius válasza:
Ezért kapni fogok. De pont akkor maradhat egészséges a kapcsolat, ha csak szexelnek. :D Pacsi haver!
7/14 anonim válasza:
Na jah. Reméljük jó erőbe vagy vagy legalább boxolsz. Mert a férjével nehezebb menetet kell vívni. Mondjuk a nő is érdekes, hogy egy gyerekkel dugatja magát.
8/14 Suetonius válasza:
A férj kérdése érdekes. Én összesen két alkalommal találkoztam férjes asszonnyal, akivel szextárskeresőn találtuk meg egymást. Gyerek nem volt, csak egy őt nagyon elhanyagoló férje...
Egyszer kb csekkoltuk egymást, egyszer pedig feljött hozzám, és történt ez az... Jó volt, a lelkiismeretem is tiszta volt, de valamiért jobbnak láttam nem találkozni többet...
kb 25 lehettem akkor
9/14 anonim válasza:
Hát annyi 8-as, hogy végül is nem te kényszerítetted rá.
10/14 Suetonius válasza:
Nem, amikor ráírtam, már keresgélt egy ideje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!