Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más férfi is van,akit csak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfi is van,akit csak az extrém kövér nők izgatnak fel,más alkatúra egyáltalán nem gerjednek?

Figyelt kérdés
Nagyon egyedül vagyok ezzel?Szerintem talán vannak olyanok is,akik ezt nem vallják be.

okt. 26. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Igen egyedüli. Az egész világon nem létezik több ilyen.
okt. 26. 10:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez biztos nem így van,mert akkor egyetlen nagyon kövér nőnek sem lenne párja.
okt. 26. 10:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vannak így mások is, hidd el.
okt. 26. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem azt mondom, hogy extrém kövérre, de igen, a duci csajok vonzanak, a barátnőm 100 kg felett van, és imádom. Sokan vagyunk így ezzel, de ahogy írtad, mégtöbben vannak, akik nem ismerik be. Környezetemből kapásból sok példát tudok, ahol átlagos testalkatú srácnak van duci barátnője, vagy akár már felesége (most duci alatt legalább 90 kilót értek, de akár 100 kg felett is). Az viszont túlzás, hogy a vékony csajok egyáltalán nem indítanak be, voltak vékony nőim is, megnézek most is egy csinos szexi csajt, de összességében a duci testalkat jön be, és a nagy mellek.
okt. 26. 10:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem értem amúgy miért nem ismerik be, miért szégyenlik.Nekem a valóban extra nagy 150 kg+-os nők jönnek be,minél nagyobb egy nő,annál jobban vonz.A sovány nők abszolút nem izgatnak.
okt. 26. 10:25
 6/7 anonim ***** válasza:
A ducik vonzanak igen, de nagyon kövérek már nem annyira.
okt. 26. 12:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek a vékony lányok is, de a 100 kiló plusszos lányoktól szoktam igazán beindulni.
okt. 29. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!