Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pénisz méret csak a férfiaknak számít, a nőknek egyáltalán nem? (Nyilván nem az extrém kicsi meg extrém nagy)
Nekem 17 cm, ami nem egy óriás még egyébként, de erre is szoktam egész gyakran dicséretet kapni a nőktől. Kb minden második dicsérte direktben a farkam. Vagy hogy milyen esztétikusan néz ki, vagy a méretét, hogy "Pont belé illek", "Tökéletesen kitöltöm őt belülről", ilyeneket. Egy nő még azt is mondta, hogy végre egy kicsit nagyobb méret, nem olyan, ami ha ráfog akkor eltűnik a kezei között.
Szóval ez egy létező dolog és nem szívesen cserélnék pl egy 13-14 centis férfival.
A pasikban van egy ilyen megmagyarázhatatlan versenyszellem egymással szemben. A nők meg a pillanatnak élnek, örülnek neki, ami van, és abból hozzák ki a legjobbat, mert nyilván a párunkból nem csak a péniszét látjuk. A pasik meg ilyen furák, hogy abból is önérzeti kérdést csinálnak, ha a piros lámpánál valaki leelőzi őket (általánosítás lvl 100), szóval nyilván teljesen lényegtelen dolgokból is versenyt csinálnak, mint pl az, hogy kinek nagyobb a farka. Amolyan férfiassági fokmérőként tekintenek rá, hogy akinek nagy lőcse van, az tuti jó a nőknél, és aki jó a nőknél, az nagyobb kan, mint akinek kis pöcörője van és nem jó a nőknél.
Vagy én nem tudom. Alapvetően azt vettem észre, hogy egy bizonyos értelmi és társadalmi státuszon túl ez már nem annyira központi téma. Vagy nem is feltétlenül így mondom, inkább azt látom, hogy akinek van egy egészséges önbizalma, az tök telibetojja, hogy neki mekkora, másnak mekkora, tudja jól, hogy nem ez határozza meg a férfiasságát vagy a szexuális teljesítményét, és nem verseng ezzel.
Nőknél nincs ilyen verseny. Én legalábbis nem versenyzek senkivel azon, hogy melyikünk pasijának nagyobb a szerszáma. Már csak azért sem, mert ugye bármikor változhat a pasi kiléte, és ezzel együtt a szerszám mérete, másrészt meg nálunk a versengés inkább abból áll, hogy ki pasija romantikusabb és nagylelkűbb, kivel lehet jobban eltölteni az időt, és ha már a szexnél tartunk, kivel élvezzük jobban. Ami élvezet ugye tudjuk, hogy azért nem egyenes arányosságban áll a pénisz méretével.
Szóval szerintem ezért.
mert komplexusosak, bennuk van a versenyszellem, fogalmuk sincs s noi test mukodeserol.
akinek kicsi van, annak egyszerubb erre fogni, hogy nem jo a szexualis elete, pedig nem feltetlen ezen mulik, de jobb, mint bevallani, hogy nem ert a nokhoz, nem tud jol mozogni, odafigyelni rajuk es meg nyalni/ujjazni se tud. akinek meg nagy van, az szereti azt hinni, hogy mar azzal automatikusan eljuttat egy not a csucsra, ha beteszi.
szerintem mi nok is tobbet aggodunk a mellmeretunk miatt, mint amennyire a pasikat valojaban erdekli. nekem kis mellem van, tinikoromban zavart, de eddig az osszes pasi imadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!