Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pénisz méret csak a férfiaknak számít, a nőknek egyáltalán nem? (Nyilván nem az extrém kicsi meg extrém nagy)

Figyelt kérdés

2021. ápr. 11. 10:21
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
93%
Számít a méret. 16-18 cm körüli a legjobb. Rövidebb a hüvelyem, a 20-21 nekem már fáj (nem mintha sok férfi jarna olyannal), ezt tudom magamról, de persze számít a méret.
2021. ápr. 11. 10:59
 12/36 anonim ***** válasza:
86%
#9 számít a technika is, de egy kicsi farokkal tökmindegy a technika, én nem tudom élvezni. Ez van, tőlem nyavalyoghatsz meg sértegethetsz a véleményem miatt, attól még ez nem fog változni.
2021. ápr. 11. 11:01
 13/36 anonim ***** válasza:
90%

A nőknek fontos a férfi mérete, de párválasztásban vannak ezerszer fontosabb dolgok is.

Ha a férfi jóképű, magas (a magasság talán a legfontosabb), nem túl kicsi a farka, átlagos méretű, 17 cm körüli méretű, akkor nem is téma a nőknek a mérete.

Azért egy 13 centis már a legtöbb nőnek kicsi, főleg ha volt már előtte méretesebb férfival.

De ha egy pasi csúnya, elhízott, csóró, iskolázatlan, ápolatlan, alacsony, akkor lehet 22 centis farka is, a nők nem lesznek rá kíváncsiak.

Tehát a szép farokméret egy szükséges, de nem elégséges feltétele a kapcsolatnak.

Ja és a farokméret (és testmagasság) az, amin nem tudsz változtatni. A többi tulajdonságod közt sok olyan van, amin tudsz fejleszteni.

2021. ápr. 11. 11:04
 14/36 A kérdező kommentje:
Nekem nem túl nagy, de legalább jóképű vagyok. :)
2021. ápr. 11. 11:06
 15/36 anonim ***** válasza:
86%
amugy aki kicsit is ert a nokhoz vagy no en nem ferfikent kommrntelget magat nonek kiasva, az tudhatja, hogy a vastagsag tobbet nyom a latba a normal mereten belul. tehat reszemrol sokkal jobban elvezem egy vastag 14 centissel, mint egy vekonyka 18 centissel.
2021. ápr. 11. 11:10
 16/36 anonim ***** válasza:
97%

Hogyne számítana nekik!

A feleségem és a barátnője röhögő görcsöt kapott egy állva is csak 6-7 cm-es faroktól! A húsz felettitől pedig megijedtek.

Ami közte van, azzal nincs bajuk.

2021. ápr. 11. 11:17
 17/36 anonim ***** válasza:
82%

15ös

Tehát számít a méret. Igen, a vastagság is legalább olyan fontos, csak kevesebb szó esik róla. Sokunknak van is miért aggódni, mert vékonyabb a cerka. Mondjuk az is ritka eset, hogy egy 18 cm-es farok vékony legyen.

2021. ápr. 11. 11:22
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem ritka a hosszabb, de vékony cerka. De az se törvényszerű, hogy egy rövidebb meg vastagabb lesz.

2021. ápr. 11. 11:35
 19/36 anonim ***** válasza:
77%

2. Na ezért nem értik meg a kisfiúk, mert te még a kérdést se értetted meg.

Erre ide jössz dicsekedni a szaroddal.

2021. ápr. 11. 11:36
 20/36 anonim ***** válasza:
95%

19. XD

Dehogynem értettem. Pont példákat soroltam, amikor nők hozták szóba a farokméretemet pozitív konnotációban és dícsérték. Tehát azt látom férfiként, hogy a nőknek is számít a farokméret. Amit az utóbbi 2 oldalon összegyűlt női válaszok is megerősítenek.

Ja és elég undorító, hogyha ide nem egy csúnya/kisfarkú/kövér/csóró ember ír, az már neked dicsekvés. Mitől az? Sírni szabad, de pozitív dolgokat említeni nem?

2021. ápr. 11. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!