Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, létesítenétek intim kapcsolatot egy extra nagy farkú pasival úgy is, ha mint pasi egyáltalán nem vonzó nektek?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 1. 16:03
1/15 anonim válasza:
Persze. Bárkivel lefekszem, ha nagy farka van. 19/L
3/15 anonim válasza:
Nem, én kifejezetten szeretem a nagy farkakat de az mit sem ér ha a pasi mögötte egy nagy rakás tudjuk mi..
De csak a kíváncsiság miatt, mi az az extra nagy?
4/15 anonim válasza:
Gondolom már javában chatelsz néhány "meleggel", aki magát lánynak mondja.
5/15 anonim válasza:
Pont forditva. Borzasztoan vonz a szerencsetlen. Akkora farka van, ami hosszaban nem menne be egy kitagult nobe sem. A fele kint marad.
Egy nagy farok ferfiak rogeszmeje meg latvany, izgalmas. De ki szereti a fajdalmat.
Es ki akar olyan pasit, aki egyaltalan nem kell?
En a nagymeretu pasival haromszorra kezdtem randizni, annyira megijesztett chat kozben.
6/15 anonim válasza:
Nem. Még akkor sem ha vonzó lenne
7/15 anonim válasza:
Nem. Ha vonzo lenne talan bevallalnam de inkabb nem lennek olyannal akinek ilyen nagy merete van
8/15 anonim válasza:
Ha nem vonzó számomra, akkor lehet akármekkora farka, akkor se fekszem le vele.
9/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Ha nem vonzódok hozzá már rossz, plusz a fájdalmas szexet sem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!