Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pénisz méret csak a férfiaknak számít, a nőknek egyáltalán nem? (Nyilván nem az extrém kicsi meg extrém nagy)
Elkezdte a témát az átlagos péniszméret felé terelni, azt sugallva, hogy azért, mert valami átlagos (valamilyen statisztika alapján), máris vonzó lesz a nők szemében.
Az átlag jövedelem mennyi? Akkor az a cél a nőknek? Egy sikeresebb, vagyonosabb (felső 5%-ba tartozó) férfi esélytelen lenne, mert átlag feletti a jövedelme? A nők kizárólag az átlagost keresik?
Az átlag pasi hogy néz ki? Pocak, tirpák pirospozsgás, kalácsképű kerek fej, seszínű haj, rossz fogak stb. Ez az átlag. Az átlagnál jobban kinéző (felső 5%-ba tartozó sportos, markáns, jóképű) férfiak ezek szerint esélytelenek a nőknél? Mert a nők az átlag Józsikat keresik?
Ugyanmár! A farokmérettel is így van ez. Lehet, hogy az átlag 14-15 cm, de azért egy 18 cm-est nem zavarnak haza, hogy vágjon le belőle, mert túl nagy.
Főleg a vastagság számít amúgy, a nők szeretik érezni, hogy kitölti őket belülről a férfi.
33
Jaj de okos itt walaki. :)
Azért írtam az átlag méretről, mert nevetségesnek tartom, hogy valaki 17 cm-t jelölje meg átlagnak. :) (Lásd 13-as választ.)
Nő vagyok, találkoztam már egy-két farokkal, őszintén szólva valóban 13 cm körüli volt a kétharmad, a maradék egyharmad 18 cm-s volt ill. görbécske, ami szuper volt (és nem tudom, hány centis lehet).
Mondom ezt úgy, hogy sztem az átlagnál jóval hosszabb és vmivel tágabb vagyok.
33
Hát tudod, nem lenne bajom egy átlagos jövedelmű ffi-vel. :))
Az általad leírt átlagos külső elég undi, abból átlag felettit szeretnék. Legyen haja, normális vonásai, velem egymagas, szép (vagy legalább jó) fogak és persze nekem elfogadható vagy tetszetős legyen. (A belsőről most nincs szó.)
A 18 cm-st azért nem zavarnám haza, mert nekem kb. 19-20 cm hosszú a hüvelyem. De hogy minden nő ilyet szeretne? Ez tévedés, mert találkoztam én olyan 190+ cm-s nővel, akinek havonta volt nőgyógyászati problémája, mert rövid volt a hüvelye és a férje állandóan felsértette (véletlenül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!