Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk és lányok , milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk és lányok , milyen extrém szexuális játékokban vettetek már eddig részt , egyáltalán volt e ilyenben részetek , ha igen , mi volt az ?

Figyelt kérdés

#Dubicsek
2022. aug. 18. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi számít extrémnek? Ha a kikötött csajom bimboit és csiklóját addig kínoztam hogy behugyozozz annak számít akkor igen.
2022. aug. 18. 19:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kikötés

Erőszak

Pegging

Cuckold

Mind bejött!

2022. aug. 18. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Korbács
2022. aug. 18. 19:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Többes

Korbács

Durva beszéd

Szerepjáték, vérszerinti tesóként

2022. aug. 18. 20:28
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem , nem igazán az erőszakos dolgokra gondoltam elsősorban .

Pl: olyanra , hogy barátnőtök egy extra mini szoknyában ki sétál bugyi nélkül és tesz egy nagy kört , mondjuk a város sétáló utcáján , de úgy , hogy közben a barátja messzebbről követi és figyeli hogy be tartja e a játék szabályokat a barátnő . Valamint rögtön lehet a fiúk részére is egy példa , mondjuk az , hogy csak figyelemmel kísérheti a barátnőt és nem avatkozhat közbe még akkor sem , ha más fiúk , férfiak észre veszik , hogy nincsen a hölgy szoknyája alatt , bugyi és sok szem szegeződik rá , esetleg több személyes felkérés , esetleg egy fénykép , vagy randit is kérnek tőle , vagy kérik , hogy mutassa már meg magát teljesen , akár pénzért is .

Ez így szerintem egyben egy bátorság próba is , ami + izgalmakkal is jár , van benne szexualitás , szenvedély , bizalom , szeretet , kíváncsiság ,de nincsen benne erőszak és durvaság ...

2022. aug. 18. 20:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Pegging a barátnőmmel.
2022. aug. 18. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Haveri társasággal szoktunk 15-20 fős orgiákat csinálni, az egyik csaj szülei házában (sokat utaznak). Ott jöttem össze a pasimmal is :P
2022. aug. 19. 09:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó , akkor ti legalább jól passzoltok egymáshoz . Irigylésre méltó .
2022. aug. 19. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!