Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi a te legjobb tulajdonságod?
Figyelt kérdés
Amivel meg tudsz szerezni egy pasit, vagy éppen megtartani, vagy felhívni magadra a figyelmet...
Gondolok itt pl olyan külső tulajdonságra, mint jó melled, feneked van, szép arcod van...
De lehet ez belső tulajdonság is mint pl kedves vagyok, humoros vagyok...
Vagy éppen nagyon jól sz0p0k, szexelek...
Ki miben érzi a legerősebbnek magát? Légyszi legalább két tulajdonságot írjatok!
ma 07:35
1/2 anonim válasza:
Nem vagyok hisztis és tud lenni spriccelős orgazmusom.
2/2 aSzemüvegesLány válasza:
Középiskola és egyetem alatt kézilabdáztam,amíg meg nem sérültem. Egy meccsen összerohantam egy ellenféllel annyira szerencsétlenül,hogy eltört az orrom és az arcomban néhány csont. Jó pár műtét után összefoldoztak,de az arcom sosem lett a régi. Nagyon nehezen békéltem meg magammal, ám ezután hihetetlen módon sokkal több "ajánlatot" kezdtem kapni a pasiktól. Mint később kiderült, az "új" arcomat valamiért karakteresnek találták. Akkor ezt a karakteres kifejezést sértőnek éreztem,mert senki nem azt mondta,hogy szép arcú vagy,ami talán jobban esett volna. :) Ennek ma már 14 éve,és teljesen megszoktam,de azt hiszem talán ez is egyfajta válasz a kérdésedre,még ha nem is feltétlen erre gondoltál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!