Mi a legjobb és legroszabb tulajdonságod?
Figyelt kérdés
máj. 14. 22:01
1/11 anonim válasza:
Legjobb tulajdonságom, hogy kedves vagyok és őszinte, a legrosszabb az önbizalomhiány, figyelemzavar és megbízhatatlanság.
2/11 anonim válasza:
Legjobb az, hogy általában segítőkész vagyok az emberekkel szemben, a legrosszabb pedig az, hogy elég szürkén és depresszíven látom a világot. Nálam ez sajnos nem egy múlandó dolog. Olykor kevésbé van jelen, olykor jobban előtör.
3/11 A kérdező kommentje:
Ha őszinte vagy akkor elmondhatod öszintén hogy miért vagy megbízhatatlan?
Ha öszintén megigérsz valamit akkor azt miért nem teljesited?
máj. 14. 22:06
5/11 anonim válasza:
3# Őszintén megmondanom neked, szerintem ez genetika. Mélyen rögzült tulajdonságok ezek.
7/11 anonim válasza:
Legjobb: nagy a teherbírásom a munkaterületemen; utánajárok a problémáknak;
Legrosszabb: egy séma szerint élek, és ha ebbe új dolog jön be, akkor "borul a bili";
8/11 anonim válasza:
Legjobb: jóindulatúság, jószívűség, legrosszabb: sértődékenység.
10/11 anonim válasza:
Legjobb: Türelem, jóindulat, önzetlenség
Legrosszabb: Maximalizmus. Igen, ez egy rossz tulajdonság. Maximalizmus -> fanatizmus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!