Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a legjobb és legroszabb...

Mi a legjobb és legroszabb tulajdonságod?

Figyelt kérdés
máj. 14. 22:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha békén hagynak, nem zargatnak, és adnak pár percnyi "érzelmi felkészülést", nyomás alatt nagyon jól tudok dolgozni. Olyan szinten ki tudok zárni minden hülyeséget, minden olyan dolgot, amire akkor nincs szükség, és felesleges, hogy arra tényleg büszke vagyok, és kellő határozottság lesz olyankor bennem, ami a mindennapokban sokszor hiányzik, és nem mellesleg, nagyon igényes, precíz munkát adok ki olyankor a kezemből.

Kedves vagyok, precíz, figyelek a részletekre is.

Ami a negatívakat illeti:

lobbanékony tudok lenni, bár már egy ideje dolgozom rajta, illetve türelmetlen is vagyok olyan helyzetekben, amikor csapatban/csoportban dolgozunk, és valaki nemtörődömséggel, nem elegendő lelkiismeretességgel dolgozik, ezáltal elrontva mindenki munkáját.

máj. 16. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!