Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb és a legrosszabb tulajdonságod?
Legjobb: Mindig próbálok annak a kedvére tenni akit szeretek. Apró dolgokkal is. Pl ha olyan helyen járok akkor arra gondolok, hogy ő például innen minek örülne. Akár egy gyümölcs, akár egy kedvenc csoki stb.
Legrosszabb: Túl finom bolognait tudok készíteni így még a rossz dolgok után is ragaszkodnak hozzám az emberek.
Hátrány: van egy alapbetegségem, ami korlátoz a normális társas kapcsolatok kialakításában;
Előnye: megagigantikusan extrán introvertálttá váltam.
Legjobb: izmos testem van, van egy légypiszok a nevem előtt(Dr) mérnöki területen.
Legrosszabb: nem akarok rendes kapcsolatot, valószínűleg nem is lennék rá alkalmas.
Legjobb: könnyen alkalmazkodok, nagyon empatikus tudok lenni, közvetlen vagyok
Legrosszabb: nagyon könnyen dühbe jövök, de általában ez egy szaftos káronkodással el is múlik. Kissé rendetlen vagyok.
N
Legjobb: Alapvetően nagyon nyugodt természetem van, egyáltalán vagy alig lehet kihozni a sodromból, türelmes és kompromisszumképes vagyok. Nem vagyok egy túl sértődékeny fajta sem.
Legrosszabb: Több privát térre van szükségem egy kapcsolatban, nem szeretem és kifejezetten taszít is ha valaki annyira ragaszkodó hogy egész nap a nyakamba liheg, vagy túl sok időt tölt el velem. Hasonlóan vagyok a fizikai kontakttal és érintésekkel is, persze szeretem és igénylem is, de nagyon hamar átcsap ez nálam kellemetlenbe és túl soknak érzem.
Legjobb: hamar megnyílnak az emberek nekem
Legrosszabb: én viszont a teljes kiismerhetetlenség vagyok
Legrosszabb: nagyon kritikus és hisztis vagyok
Legjobb: nagyon ragaszkodó vagyok és hamar megbocsájtok
Legjobb: Hűséges vagyok és nagyvonalú
Legrosszabb: Ezt várom el a másik féltől is
A legrosszabb tulajdonságom, hogy nehezen kérek bocsánatot.
A legjobb talán az, hogy nagyon tudok szeretni és hűséges vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!