Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan mi a legjobb és legrosszabb tulajdonsága/képessége/adottsága a párodnak? (Kort+nemet is írj!)
Nehéz kérdés.
Jól fekszik míg én élvezkedek?!
A feleségem nagyon passzív a semmit meg igencsak nehéz értékelni.
A férjem nagyon figyelmes az előjátékban,ami fontos nekem,és így tökéletes.
Viszont kevéssé szereti a változatos pózokat,amit igényelnék.
37 vagyok :)
Nincs már párom, de nagy csikló nagyon tetszett, akinek olyan volt.
Ami viszont nem jó tulajdonság volt, hogy volt aki teljesen kifacsart, szinte bűntudatot keltett ha nem volt meg a 6-8 orgazmusa (és csiklósból max kettőt tud, azt is csak addig még hüvelyben el nem megy)
Na, pont ezért nem írom le az őszinte választ ide, mert,
mindig, és ki tudja miért, az őszinte válaszokat a sok idióta lepontozza.
Hát ember! Csak a kérdésre válaszoltak!
Engem is támadtak már itt a GYK-n azért, mert válaszoltam a kérdésre, és leírtam őszintén választ.
A válasz után belém álltak páran, pedig csak azt írtam le, hogy evek óta nincs szex a házasságomban.
Akkor mi értelme választ írni ha lepontoznak, vagy kritizálnak? 🤔
37 N
Iszonyatosan szexi a kisugárzása a feleségemnek, amihez párosul egy adag bevállalósság is: ha megjön a kedve, akkor szinte bárhol hajlandó szexelni vagy legalább engem kényeztetni. Kiemelném még, hogy szeret tanulni és új dolgokat kipróbálni, így az orál technikája az évek alatt az erős közepesből a "hű bammeg!" kategóriára javult.
Rossz tulajdonsága? Talán az, hogy ha fáradt egy kicsit, vagy valamiért nincs "étvágyánál", akkor lehetetlen abból aznállapotból kizökkenteni - és én többször kívánom, mint ő. De hát senki sem tökéletes, valamit valamiért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!