Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek nagyon gáz, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz, hogy a crushom úgy látott meg először meztelenül, hogy szőrös voltam lent?

Figyelt kérdés
Egy spontán házibuliba keveredtünk tegnap éjjel a baráti társasággal, ahol többek között ott volt ez a bizonyos fiú, aki régóta tetszik. Piálás után valahogy csókolózni kezdtünk és bementünk egy külön szobába, ahol levetköztünk és simultunk egymáshoz meg minden. Szex nem volt, még szűz vagyok, de így is nagyon izgalmas volt. Csak végig az volt bennem, hogy mit gondolhat, hogy igényletlen lány vagyok. Pedig szoktam borotválni, csak nem gondoltam, hogy most buliba megyek este, pláne azt nem, hogy lesz valami ilyesmi. Szerintetek emiatt nem lesz folytatás? Vagy elmondja másoknak, hogy szőrös a puncim?

nov. 23. 15:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

am sztem az unalom is bejátszik.. kell a változékonyság.

én exem volt hogy ful leszedte.. néha meg azt játszottuk "hupszi elfelejtettem, ne haragudj" és én nekem ez tökre bejött.

aztán akik házasok 20 éve és mindig ordas volt azok jah.. lehet azt írják nekik elegük van abból, kéne a jó kis babap*** is.

mindenki véleménye logikus

nov. 24. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!