Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz, hogy a crushom úgy látott meg először meztelenül, hogy szőrös voltam lent?
am sztem az unalom is bejátszik.. kell a változékonyság.
én exem volt hogy ful leszedte.. néha meg azt játszottuk "hupszi elfelejtettem, ne haragudj" és én nekem ez tökre bejött.
aztán akik házasok 20 éve és mindig ordas volt azok jah.. lehet azt írják nekik elegük van abból, kéne a jó kis babap*** is.
mindenki véleménye logikus
40 évvel ezelőtt(!!) a feleségem maga kezdte el a hónaljkutyát és a bikiniből kilátszó részeket borotválni.Egyszer a szülinapomon rejtélyesen közölte,hogy van egy meglepetése estére számomra.Nagy ügy-gondoltam-hisz szülinapom van,szép ing,könyv,színházjegy,ilyesmi.Épp rákészültünk este egy finom szexre,amikor felkapja a kombinét:-Meglepetés!
A folytatást a fantáziátokra bízom.
Mégegyszer leírom:80-as évek közepe!
attól függ
ha látta hogy a babapunci milyen a filmekben, lehet azt kedvelte meg
hogyha az első kiscsaj te vagy neki akit látott akkor mindenhogy tetszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!