Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák szép, kerek, feszes popsival! Szerintetek a fiatok barátai vagy akár a fiatok megnézni néha a feneketeket?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 17:10
3/10 aZoé válasza:
Most örülök igazán,hogy lányaim vannak. :)
5/10 anonim válasza:
3-as az itteni kérdések szerint ők általában az apjuk "csomagját" nézegetik boxerban tiniként.
7/10 anonim válasza:
3# 😂🤣😂🤣
Ők meg az apukákat nézegetik🤣😂
Mondjuk azokat te is😂😂
8/10 anonim válasza:
Bizony.
Férfiként írom, a múltkor egy szülinapi buli volt, a gyerkőcök olyan 16-17 évesek voltak, 6 - an.
A párom 45 éves, szép, formás, feszes, kerek a popsija, sokat sportol.
Hát ne tudd meg, milyen pillantásokat figyeltem meg, amikor leggingsben jött - ment, még a bugyit is lenézték róla...
Aztán rájöttem, hogy annó én is pont ezt csináltam vendégségben, stb 😂
10/10 nb2019 válasza:
3-as: Ne aggódj, ha formás, az ő barátaik is meg fogják nézni. Már csak a "Nézd meg az anyját, vedd el a lányát" mondás miatt is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!