Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz, hogy a crushom úgy látott meg először meztelenül, hogy szőrös voltam lent?
Miért nem lehet ezt magyarul... Crushom...
Akkor ezt gondold végig újfent. Más megközelítésből! Ha szerinte "nagyon gáz", sőt mi több, mivel aggódva felvetetted, látod benne annak lehetőségét, hogy elmondhatja másoknak, mégis miféle ember ő? Kár lenne érte? Megjegyzem, nincs abban szégyen, nincs benne semmi a világon, ha általánosan szőrös vagy odalent. Gondolom, nem dzsungelt tartasz fenn.
A konkrét választ nyilván a konkrét fiú adja majd meg. Ha normális, akkor még azt sem mondja el, mi történt kettőtök közt abban a szobában. Ha pedig csak egy voltál neki a sorban, akkor Isten tudja, mi mindent tud már mindenki.
Én mikor először voltam lánnyal, természetesen kíváncsi voltam, hogy milyen lesz az intim része, de nem mondtam el senkinek a felfedezés eredményét, ahogyan most sem fogom.
Bármelyik verzió tetszett volna egyébként. ;)
A szőr természetes, nincs benne semmi gáz.
A szituáció elég gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!