Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek nagyon gáz, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz, hogy a crushom úgy látott meg először meztelenül, hogy szőrös voltam lent?

Figyelt kérdés
Egy spontán házibuliba keveredtünk tegnap éjjel a baráti társasággal, ahol többek között ott volt ez a bizonyos fiú, aki régóta tetszik. Piálás után valahogy csókolózni kezdtünk és bementünk egy külön szobába, ahol levetköztünk és simultunk egymáshoz meg minden. Szex nem volt, még szűz vagyok, de így is nagyon izgalmas volt. Csak végig az volt bennem, hogy mit gondolhat, hogy igényletlen lány vagyok. Pedig szoktam borotválni, csak nem gondoltam, hogy most buliba megyek este, pláne azt nem, hogy lesz valami ilyesmi. Szerintetek emiatt nem lesz folytatás? Vagy elmondja másoknak, hogy szőrös a puncim?

nov. 23. 15:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
32%
Már a hátad mögött röhög az egész haveri társaság.
nov. 23. 16:04
 2/21 anonim ***** válasza:
61%
Lehet, hogy erre izgul ne aggódj.
nov. 23. 16:09
 3/21 anonim ***** válasza:
24%

Miért nem lehet ezt magyarul... Crushom...

Akkor ezt gondold végig újfent. Más megközelítésből! Ha szerinte "nagyon gáz", sőt mi több, mivel aggódva felvetetted, látod benne annak lehetőségét, hogy elmondhatja másoknak, mégis miféle ember ő? Kár lenne érte? Megjegyzem, nincs abban szégyen, nincs benne semmi a világon, ha általánosan szőrös vagy odalent. Gondolom, nem dzsungelt tartasz fenn.

nov. 23. 16:12
 4/21 anonim ***** válasza:
65%

A konkrét választ nyilván a konkrét fiú adja majd meg. Ha normális, akkor még azt sem mondja el, mi történt kettőtök közt abban a szobában. Ha pedig csak egy voltál neki a sorban, akkor Isten tudja, mi mindent tud már mindenki.

Én mikor először voltam lánnyal, természetesen kíváncsi voltam, hogy milyen lesz az intim része, de nem mondtam el senkinek a felfedezés eredményét, ahogyan most sem fogom.

Bármelyik verzió tetszett volna egyébként. ;)

nov. 23. 16:30
 5/21 anonim ***** válasza:
51%
Itt ami nagyon gáz az a "crushom". "Nyomassunk angol szlengeket a magyar mondat közé, mert az olyan menci, persze az angol tudásom, alig bővebb annál, hogy "yes/no".
nov. 23. 16:36
 6/21 anonim ***** válasza:
51%
Ne aggódj, legközelebb borotváltan várd. Ennyi
nov. 23. 16:38
 7/21 anonim ***** válasza:
72%

A szőr természetes, nincs benne semmi gáz.

A szituáció elég gáz.

nov. 23. 16:39
 8/21 anonim ***** válasza:
87%
Egy normális férfi mégha a csupaszt is szereti, akkor se akad ki ilyenen.
nov. 23. 16:43
 9/21 anonim ***** válasza:
16%
Ásd el magad. Szerintem nem lesz legközelebb.
nov. 23. 17:14
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
Mekkora volta az a szőr, a kérdés ez.
nov. 23. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!