Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon elvárja a pasi hogy legyen valami? Van egy albérletem és egy idősebb "barátom" leburkolja nekem a fürdőszobát ingyen. Igazból nem közömbös nekem nagyon rég óta dumálunk. Elvárja a pasi hogy legyen valami?
Én 26 vagyok ő meg 42. :-)
Nem fogad el érte pénzt hiába erősködtem.
Nyilván mindig félig viccesen tesz megjegyzéseket direkt kétértelműeket...
A munkáját zárd ki, és gondold át szeretnél e lefeküdni vele. Ha igen, feküdj le vele, ha nem akkor ne.
Megkérdezted azt mondta nem kér semmit. Ennyi.
Vagy szerinted ha én mint munkás bemegyek valakihez, ott megtetszik a /megbízó/feleség/lánya és azt mondom nem kell munkadíj, akkor egyikük köteles felajánlkozni nekem, mert nem kértem semmit?
Nem ott és akkor kell retkesen...
Rajtad áll hogy akarsz e, valószínűleg ő igen, örülne neki...
Elég sokat beszéltek, elég közel álltok egymáshoz, segít is neked, akar téged, burkolástól függetlenül...
Elég egyértelmű jeleket adott, mostmár rajtad áll, ha akarod akkor mond neki hogy este jöjjön vissza vacsorára...
Hát ha elmondja neked egyáltalán! De annyi kérdés van itt, hogy a bérlő nekifogna lakásátalakításnak a tulaj tudta nélkül azt hivén, hogy joga van hozzá, pirosra festeni a falakat, nyílászárókat, szanitereket cserélni a saját színvilágára, átalakítani a fűtésrendszert, stb. Mióta vagy itt? Én kb. 14 éve olvasom ezeket... Ezzel akár kárt is okozhat, mert nem végzettséggel rendelkező szakit választ, amikért sokmilliós kártérítéssel felel majd.
Én is bérbeadó vagyok és a hajam felállt, amikor ezt minden háttérinfó nélkül elolvastam. Egy jó szakit találni akár évtizedek is lehet bizonyos témákban.
Ne kétérteműeket mondjatok hanem egyértelműen beszéljétek meg a dolgokat.
Az sose vezet jó , később akár félre értés és veszekedés lehet belőle.
Versenyzővagyok
2024. november 27. 14:15
Az üzenet:
Na mi lett ? Kurvultal? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!