Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex idősebb nővel, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex idősebb nővel, mit szeretnek benne a férfiak?

Figyelt kérdés
Miért jobb a korosabb mint egy fiatalabb csinosabb, feszesebb mellű és formás fenekű nő? Mit látnak szexuálisan többnek jobbnak egy 50-60 plusszos nőben?

okt. 31. 13:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
A legidősebb Nő akivel lefeküdtem 52 éves. Egy-két fiatal csaj megirigyelné a testét. 34 vagyok.
okt. 31. 13:32
 2/16 anonim ***** válasza:
29%
Amolyan trófea érzés de gondolom neki is oda vissza :P
okt. 31. 13:33
 3/16 anonim ***** válasza:
96%

Két dolog: Sokan azt hiszik női szemmel, hogy az érett, ráncosabb, megereszkedett stb. női test nem lehet olyan vonzó mint 20-on éves korában... pedig de.

Másik dolog ami legalább ennyire fontos a szellemiség ami a testben rejlik :) Az érettség, kiforrottság, a szabad, önfeledt és szexben felszabadult lélek.

32F

okt. 31. 13:36
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Én nem a kora miatt szexeltem a volt szeretőmmel, 47 volt amúgy. Jókat beszélgettünk, szinglik voltunk, aztán megadtuk egymásnak azt a kis pluszt.
okt. 31. 13:37
 5/16 anonim ***** válasza:
12%

Én is vittem ágyba olyan 49 éves nőt, aki az esti buliban magasan a legjobb nő volt felöltözve, viszont meztelen már nem volt olyan hibátlan, azért a 20 éves csak 20 éves, egy szuper 20 évest test überelhetetlen.

okt. 31. 13:37
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
A tapasztalata...
okt. 31. 13:46
 7/16 anonim ***** válasza:
86%
49 évesen inkább velem hasonló korút keresnék vagy plusszosat, hiába feszes mell stb, inkább legyen rutinos
okt. 31. 13:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Jobban tudnak dugni. Nem minden a feszes popó meg mell 😀
okt. 31. 13:57
 9/16 anonim ***** válasza:
28%
Eleve nem 50-60+, hanem 40-45. Inkább egy vékony, szexi, jól karbantartott milf, mint egy elhanyagolt, dagadt 20 éves. Előbbi bármikor jöhet, utóbbi nem érdekel. Persze az ideális egy 18 körüli, vékony friss csaj.
okt. 31. 14:04
 10/16 anonim ***** válasza:
93%
Hiába egy jó 20 éves test ha nem akarja a szexet.
okt. 31. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!