Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex idősebb nővel, mit szeretnek benne a férfiak?
Figyelt kérdés
Miért jobb a korosabb mint egy fiatalabb csinosabb, feszesebb mellű és formás fenekű nő? Mit látnak szexuálisan többnek jobbnak egy 50-60 plusszos nőben?tegnap 13:29
1/13 anonim válasza:
A legidősebb Nő akivel lefeküdtem 52 éves. Egy-két fiatal csaj megirigyelné a testét. 34 vagyok.
2/13 anonim válasza:
Amolyan trófea érzés de gondolom neki is oda vissza :P
3/13 anonim válasza:
Két dolog: Sokan azt hiszik női szemmel, hogy az érett, ráncosabb, megereszkedett stb. női test nem lehet olyan vonzó mint 20-on éves korában... pedig de.
Másik dolog ami legalább ennyire fontos a szellemiség ami a testben rejlik :) Az érettség, kiforrottság, a szabad, önfeledt és szexben felszabadult lélek.
32F
4/13 anonim válasza:
Én nem a kora miatt szexeltem a volt szeretőmmel, 47 volt amúgy. Jókat beszélgettünk, szinglik voltunk, aztán megadtuk egymásnak azt a kis pluszt.
5/13 anonim válasza:
Én is vittem ágyba olyan 49 éves nőt, aki az esti buliban magasan a legjobb nő volt felöltözve, viszont meztelen már nem volt olyan hibátlan, azért a 20 éves csak 20 éves, egy szuper 20 évest test überelhetetlen.
7/13 anonim válasza:
49 évesen inkább velem hasonló korút keresnék vagy plusszosat, hiába feszes mell stb, inkább legyen rutinos
8/13 anonim válasza:
Jobban tudnak dugni. Nem minden a feszes popó meg mell 😀
9/13 anonim válasza:
Eleve nem 50-60+, hanem 40-45. Inkább egy vékony, szexi, jól karbantartott milf, mint egy elhanyagolt, dagadt 20 éves. Előbbi bármikor jöhet, utóbbi nem érdekel. Persze az ideális egy 18 körüli, vékony friss csaj.
10/13 anonim válasza:
Hiába egy jó 20 éves test ha nem akarja a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!