Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon elvárja a pasi hogy legyen valami? Van egy albérletem és egy idősebb "barátom" leburkolja nekem a fürdőszobát ingyen. Igazból nem közömbös nekem nagyon rég óta dumálunk. Elvárja a pasi hogy legyen valami?
Figyelt kérdés
Én 26 vagyok ő meg 42. :-)
Nem fogad el érte pénzt hiába erősködtem.
Nyilván mindig félig viccesen tesz megjegyzéseket direkt kétértelműeket...
nov. 19. 18:49
11/52 anonim válasza:
Akkor viszont hajrá. Mondd neki, hogy így szeretnéd meghálálni. Irigylem....
12/52 A kérdező kommentje:
Idősebb mármint nem az én korosztályom....
Nem lenne pofám így elé állni hogy meghálálom. :-(
nov. 19. 19:04
13/52 A kérdező kommentje:
Az üzenet szövege:
Szia szerintem jobban teszed ha romákról vagy haj jön törülközőbe becsavarva várod.
Ezt lefordítaná valaki?
A közepét nem értem. :-(
nov. 19. 19:06
14/52 anonim válasza:
Ha szeretnéd te is a dolgot, csak akkor. Nehogy így fizess, basszus. Felnőtt férfi, gondolom van szája és el tudja mondani, ha kell fizettség vagy sem.
15/52 anonim válasza:
Ha szimpatikus, és általában kellemesen töltitek el az "együtt töltött időt. Akkor mit számít a kora? Szerintem, tervezhetsz vele egy laza kapcsolatot! Vesztenivalód nincs, és így fel sem kell "ajánlanod magad. Nem tudhatod, de lehet az ágyba is tud olyat teljesíteni, hogy csak rebegni fog a szempillád.
16/52 A kérdező kommentje:
Ritkán találkozunk személyesen havi 1-2 alkalom.
De neten minden nap videóhívásozunk.
Tudjuk egymás minden búját-baját.
nov. 19. 19:11
17/52 anonim válasza:
Akkor ő a te embered, nemfog az agyadra menni havi két alkalommal.
18/52 anonim válasza:
Marasztald ott, a meló végén. Adj neki egy masszázst, dicsérd hogy szép lett a munka. Finoman "használd ki hogy fedetlen. Próbáljátok ki az "új fürdőt, és így tovább.
19/52 anonim válasza:
Nem kell elé állni hogy "akkor most meghálálod".. csak tedd meg. :)
20/52 A kérdező kommentje:
De én nem akarok úgy szexelni vele hogy nem vagyunk mindketten frissen fürödve. :-)
nov. 19. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!