Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon elvárja a pasi hogy legyen valami? Van egy albérletem és egy idősebb "barátom" leburkolja nekem a fürdőszobát ingyen. Igazból nem közömbös nekem nagyon rég óta dumálunk. Elvárja a pasi hogy legyen valami?
Figyelt kérdés
Én 26 vagyok ő meg 42. :-)
Nem fogad el érte pénzt hiába erősködtem.
Nyilván mindig félig viccesen tesz megjegyzéseket direkt kétértelműeket...
nov. 19. 18:49
3/52 anonim válasza:
Te elvárnád tőle, hogy ingyen megcsináljon egy komolyabb munkát?
4/52 anonim válasza:
Fürdőszoba burkolás nm-től függően 200.000 ft.-nál kezdődik. Szerintem nagyon olcsón megúszod ha egyszer kell lefeküdnöd vele.
5/52 A kérdező kommentje:
Az anyagot én vettem ha ez számít...
nov. 19. 18:55
6/52 A kérdező kommentje:
De akkor ezek szerint nekem kéne "rámásszak" vagy felajánljam magam?
Nem hozta fel ezt a témát még viccből sem hogy "majd ledolgozom" vagy ilyesmi.
Mi van ha csak tényleg segíteni akar?
Nem akarom hogy K-nak nézzen emiatt.
nov. 19. 18:58
9/52 A kérdező kommentje:
Igazából nem rossz pasi.
De....
nov. 19. 19:01
10/52 anonim válasza:
Bocs, de 42-t “idősebb pasinak” titulálni elég sértő neki szerintem. Csak egy srác.
Amúgy persze. Dugni szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!