Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon elvárja a pasi hogy legyen valami? Van egy albérletem és egy idősebb "barátom" leburkolja nekem a fürdőszobát ingyen. Igazból nem közömbös nekem nagyon rég óta dumálunk. Elvárja a pasi hogy legyen valami?
Én 26 vagyok ő meg 42. :-)
Nem fogad el érte pénzt hiába erősködtem.
Nyilván mindig félig viccesen tesz megjegyzéseket direkt kétértelműeket...
hívd meg egy másik alkalommal egy koccintásra, amikor már megszáradt a fürdőszoba és fel is takarítottad, hogy nézze meg a munkáját.... és a koccintás után megkérdezhetnéd, nincs-e kedve veled együtt letusolni... és a többi menni fog magától, ha nem bolond a pasi.
Amúgy meg azt is nyugodtan megkérdezheted, hogy lenne-e kedve veled valamiféle szexhez... persze azt a világért se említsd, hogy ezt ellenszolgáltatásként kínálod. Érezze, hogy ez csak azért van, mert bejön neked és kedveled.
Amúgy ha jó karban van, jó alakja van, egy 42 éves pasi a legjobb férfikorban van, számomra sokkal inkább szexi férfi, mint egy 26 éves :)
Az eset leírásából nekem annyi jön le hogy 26 éves.
láttam már 26 éves dagi csajt, meg 26 éves randát is.
Sőt, 26 éves dagi-ronda csajt is.
Akkor olvass jobban...
"mindig félig viccesen tesz megjegyzéseket direkt kétértelműeket..."
Általában randa csajnak nem mondunk ilyet, nehogy ránk másszon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!