Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már annyira szerelmesek egy lányba, hogy még az anyját is megdugtátok volna?
Figyelt kérdés
nov. 15. 09:54
2/13 menta34 válasza:
Ez olyan, mint a "csak azért dugok más nőkkel, hogy tudjam te vagy a legjobb!" :D
3/13 anonim válasza:
Mi köze a kettőnek egymáshoz? A lány kéri hogy dugd meg az anyját vagy mi?
5/13 anonim válasza:
Mi köze a kettőnek egymáshoz?
Ha a lányba vagyok szerelmes a lányt dugnám meg nem az anyját.. ez full hülyeség..
6/13 anonim válasza:
Tényleg értelmetlen a kérdés, ha a szerelem van fókuszban, mert minden egyébperverz fantázia!
7/13 anonim válasza:
Ha szerelmes vagyok a lányba, akkor nem az anyjával szexelnék.
8/13 anonim válasza:
Volt olyan barátnőm hogy azért voltam vele mert az anyja jobban nézett ki mint a barátnőm. Volt hogy úgy tettem mintha véletlenül a melleihez vagy a popsijahoz értem. Mosolygott csak.
10/13 anonim válasza:
Szerelmi vallomásod(?): Megdugtam az anyád az apád a nagymamát, öcsédet hugodat, keresztanyádat. Most már tényleg te következel örök szerelmem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!