Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők, ha szerelmesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ha szerelmesek lennétek egy pasiba, és ő azt kérné, hogy dugjátok meg felcsaltolhatóssal, akkor megtennétek?

Figyelt kérdés

okt. 28. 08:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnám megtenni
okt. 28. 09:15
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
Ha ez a vágya..
okt. 28. 09:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Teljesen megértem, ha nem.

Fura, perverz vágy ez.

okt. 28. 09:21
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
Nem! Normális férfi ilyet nem kér. Akarom mondani hetero férfi.
okt. 28. 10:25
 5/9 anonim ***** válasza:
55%

De, itt valószínű nem hetero a férfi, a kérdés az, hogy a csaj megdugja-e?

okt. 28. 11:09
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Dehogynem. Annyi féle fajta ember él mar a bolygón... Mindenféle rejtett titkos elnyomott vággyal csak mások nem tudják. ;)

Miért ne lehetne hetero / straight pasi az aki imádja ha nyalják mindenhol + analisan is kényeztetik / izgatják a G -pontját??? Nincs benne semmi csak igényli mert kedveli élvezi.

Aki meg soha nem próbálta nem is tudja meg.

Amit nem próbálunk ki de vonz - izgat minket arrol hogy mondhatunk véleményt??

Távozzunk a túlvilágra rejtett be nem teljesült vágyakkal csak mert nem volt bátorságunk azt megtenni vagy a társadalomi előítéletek alapján?!!

Ugyan kérem ez szánalmas.

Ez nem a középkor már.

Mki úgy él ahogy neki tetszik.

Semmit sem kell szégyenleni.

1 életünk van. Azt kell élni.

Senkinek közé nincs hozzá.

A privát életünk tabu.

Mki foglalkozzon magával ahhoz van joga. :)

Ennyi.

okt. 29. 04:53
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
Akit vonz a dolog és élvezi az már nem hetero, de azzal egyet értek ez az ő dolga, azt csinál amit akar, senkinek semmi köze hozzá, de attól még az tény marad, hogy nem hetero.
okt. 30. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Sokan a prosztata masszazst is leszolják...mindenkinek tetszett eddig akivel próbáltam.
okt. 30. 16:05
 9/9 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ettől még lehet valaki hetero, elvégre egy nővel szexel, oké, hogy nem misszionárius “p a v-be módon”, de attól az még egy nő meg egy férfi :D
okt. 31. 01:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!