Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legelső örök emlék marad. Én vagyok a nő, a párom akarta nagyon én eleinte nagyon elleneztem.
Mindkettőnknek a másik volt az 1. minden téren, akkor már 7éve voltunk együtt és havi 1-2szex volt már csak…
Párom nagyon erőltette, hogy milyen jó lesz, hónapokig kerestük a legjobb partnert erre, de én mikor oda került a sor még akkor sem akartam.
Mikor átjött a srác brutálisan jól nézett ki, ami azért meghozta a kedvem.
Nagyon jó volt, első hüvelyi orgazmust is akkor éltem át és nem is egyet.
A végén belém élvezett a srác amit a párom ki is nyalt.
Mikor a srác haza indult kicsit fura volt a szitu a párommal, de végül jól sült el.
Több alkalom sajnos nem volt mert kiköltözött külföldre.
Azóta is van néha cuckold, de ez az első volt a top top.
Akkor 20L
Néhányszor próbáltuk a cuckoldot, de inkább hármasozni szoktunk.
Nekem a legemlékezetesebb az volt, amikor hanyatt feküdtem a barátnőm meg rajtam, én alulról nyaltam őt miközben konkrétan az orrom előtt dugta a másik srác. Pluszba megalázó volt, hogy a heréi néha a fejemhez, arcomhoz értek, és néha nyalás közben a farkából is kaptam a számba egy kicsit. Végül a spermát is ki kellett nyalnom. Mindeközben erényöv volt rajtam, szóval esélyem sem volt, hogy én is dugjam, vagy legalább a szájába vegye a barátnőm. Úgy volt, hogy majd menet közben leveszi rólam, de aztán az események hevében egyre nyilvánvalóbbá vált hogy ez nem fog megtörténni, és ez elviselhetetlenül az egekbe emelte a frusztrációt.
Az eddigi legintenzívebb élményem volt, hiányzik néha hogy újból átéljem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!