Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnetek a lehetőséggel, ha egy olyan csajjal most osszejohetne a szex, aki régen nagyon bejott/szerelmesek voltatok?
Igen,de csak egy-két biznyos lánnyal,nővel.
Amúgy is szingli pasiként jelenleg bármi ilyenre nyitott vagyok!
Nem. Bármennyire is furcsa.
Az eltelt idő azt jelenti, hogy mindketten változtunk és egy régi, idealizàlt kép él bennünk a másikról. Ha nem megyünk bele, az idealizált kép megmarad. Ha belemegyünk, lehet jobb is de lehet csalódás is. Szóval tessék választani.
Nekem volt ilyen helyzetem, mi szerelmesek voltunk, de akkor nem jött össze. Sokkal később meg a lehetőség adott volt, de a fentiek miatt nemet mondtam.
.. lehet nyúl vagyok...?
Nem biztos...
Volt olyan akiért anno oda voltam, de nem lett belőle semmi. Jó pár évvel később mikor találkoztunk már semmit nem mozgatott meg bennem. Nem is értettem, hogy mi fogott meg benne anno.
De azért a szex gondolata mindig csábító.
Alapjában véve igen.
De: nemrég volt egy beszélgetésem egy hölggyel, aki régen nagyon tetszett. Csinos volt, jó fej, sokat nevetett, rengeteget beszélgettünk, de többször is kikosarazott. Most nagyon le van fogyva -állítása szerint testképzavara van és folyamatosan diétázik, és úgy néz ki, be van savanyodva harminc X éves korára. Visszautasítottam, mert szerintem csak azért keresett meg 13 év után, hogy a saját egóját javítsa velem.
hát már nem
már nincs szerelem, akkor volt amikor volt.
egyébként 1-2 csaj az általánosból akibe belezúgtam ollyan szinten meghízott hogy sztem súlyosabb mint én 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!