Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak szexkapcsolatban viselkedtek meg beszeltek ugy mintha szerelmesek lennetek a nobe csak azert mert jo kedvetek van?
Figyelt kérdés
Mostanaban majd kibujik a borebol olyan jo kedve van,es azota ugy viselkedik meg beszel mint aki szerelmes belem. Mikor rakerdezek tagadja azt mondja nem ez csak a szexrol szol. Azota agyon kivul is olel,figyelmes, meg mondta mar azt is hogy szeret. Amit lehetett komolyan meg viccnek is erteni. Nem tudom mit gondoljak. Tortent valami az eleteben ami feldobta vagy jol erzem hogy szeret es attol lett ennyire jo kedvu.máj. 5. 15:47
1/8 anonim válasza:
A szexkapcsolat könnyen átfordulhat szerelemmé, kellemetlen ha te nem érzel semmit. Próbáld vele megbeszélni, mert hosszú távon neki lesz csak szarabb így
3/8 anonim válasza:
Én csak szexbe nem szoktam belemenni, inkább barátság extrákkal.
Olyan akár, mint egy átlagos kapcsolat, találka, beszélgetés, közös programok, szex stb, csak nincsenek komolyabb hosszútávú tervek.
5/8 anonim válasza:
Vegyünk mintának egy 45 éves még jó passzban levő művelt, iskolázott, anyagilag is sikeres férfit, aki szereti és becsüli a kb. ennyi idős korához képest magát jól tartó, másban is hozzá illő feleségét.
Ilyennek is lehet hatalmas élmény egy hétvége egy fiatal, jó testű csajjal, akkor is, ha azt belső értékekben 0-nak tartja.
6/8 anonim válasza:
Én nem. Azért voltam kedves vele mert megdughattam.
7/8 anonim válasza:
Te ábrándozol arról, hogy beléd szeret, ezért minden gesztust felerősítesz magadban. Az igazság általában mindig az, hogy valószínű neki nem vagy elég jó, ezért nem akart kapcsolatot tőled, de elég jó vagy zsákürítésre és nyilván szeretne megtartani addig, amíg talál magának olyant, akivel kapcsolatba szeretne lenni. Voltam már nem egy ilyen helyzetben hasonlóképp jártam el.
8/8 anonim válasza:
Jó szex esetén lehet beleszeretnék... F.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!