Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nemzetközi kamionsofőr feleség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemzetközi kamionsofőr felesége vagyok. Hasonlo helyzetben élő nő társaim, ti hogy birjatok a maganyt /varakozast? Nők válaszát várom!

Figyelt kérdés

nov. 12. 09:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Én jól bírom! Nem vagyok magányos. A házassággal nem sokat változott az életem, ugyanúgy élek csak több a mosás 😅. Végzem a feladataimat, ellátom a gyerekeket, a háztartást, szabadidőmet a hobbijaimra szentelem. Szerelmes már nem vagyok, de szeretem és vonzódok hozzá. Szeretőm nincs, de lehet idővel lesz, nem tudom. Én boldog vagyok vele és nélküle is. Teljes az életem akkor is ha nincs velem.
nov. 12. 09:50
 2/17 anonim ***** válasza:
66%

Az hogy ki hogy bírja az neked nem igen jelent semmit.

HA most 10 nő ide írná hogy ő aztán bírja a magányt és a szex mentességet , neked ezzel nem lenne jobb.

VAgy a másik hogy azt írnák bizony alig várom hogy elmenjen már jön a barátom és adjuk az érzésnek.

AZt neked kell eldönteni hogy bírod-e és mit fogsz idővel csinálni.

Egyébként én magam is kamionos vagyok és az én feleségem biztos kibírta, vagy nagyon ügyesen csinálta.

Nincs erre általános előírás hogy ki hogyan.

nov. 12. 09:59
 3/17 anonim ***** válasza:
14%

Szívesen megismernélek😊

nov. 12. 10:04
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
Én is egyre nehezebben birom. De nem másra vágyom hanem rá. Ha gondolod beszélhetünk. Írj ha akarsz.
nov. 12. 10:04
 5/17 anonim ***** válasza:
59%
Nem nő vagyok, de nem egy kamionos feleséget duta már életem során, illetve ismerek olyat, akit én nem, de más igen. A legtöbb kamionos feleség (ahogy más szakmát végző, több hetet külfödlön lévő feleség is) félre fog enni idővel. 10/7-8 biztos.
nov. 12. 10:07
 6/17 A kérdező kommentje:

2-es

Érted az utolsó mondatot? :)

nov. 12. 10:12
 7/17 anonim ***** válasza:
86%

Habár nem kamionos a párom de havi 20 napot van távol.

Nekem szeretőm lett

nov. 12. 11:02
 8/17 anonim ***** válasza:
26%
Aki magányosnak érzi magát az írjon! Domináns Férfi vagyok!
nov. 12. 11:06
 9/17 anonim ***** válasza:
69%
Nehezen és szeretőm van. 43N
nov. 12. 11:08
 10/17 anonim ***** válasza:
38%
8. írj a 3.-nak, össze illetek.
nov. 12. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!