Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban a pénisz méret problámákat hogy oldottátok meg? Ha túl kicsi, nagy, vékony vagy vastag? Ha van szerelem meg normális a férfi, akkor tényleg nem számítanak a lenti méretek?
Figyelt kérdés
nov. 11. 19:50
11/25 anonim válasza:
Alkalmiban volt már, hogy egy csaj ott hagyott mikor meglátta a nagy, még lankadt farkamat. Szóval sajnos mese, hogy mindenki a nagyra bukik magamon tapasztaltam.
12/25 Eöske janeszka21 válasza:
12 nem 10zen éves szűz gyerekeket vigyél el és nem ijed meg 15 cm töl
13/25 anonim válasza:
13 😂
Ott voltál talán és ellenőrizted a személyiét mikor kifutott?
20 felett volt...
Lankadtan 13/5cm kb nekem és ott hagyott.
14/25 Eöske janeszka21 válasza:
Az nem valami nagy én annyira nem vernem a lellem
15/25 anonim válasza:
Számomra nincs olyan hogy túl nagy vagy túl vastag viszont túl kicsi és vékony van és azok alkalmatlanok a jó szexhez (nekem). 29N
16/25 Eöske janeszka21 válasza:
Ez az 16# mond meg nekik a nagy a jó és kész
17/25 anonim válasza:
15. 🤭
Miért neked mekkora? Ha nem titok!?
16.
Mi számít neked túl kicsinek, vékonynak?
18/25 anonim válasza:
Nekem nagyobb méretem van, az elején volt hogy okozott problémát.
Sok sikosítóval és sok türelemmel oldottuk meg.
19/25 Eöske janeszka21 válasza:
17# nem titok , a gyakori mércével számolva 30 cm 🤣, am 2 marok plusz makk meg pc ,
A mi szerintem kicsi az 12-13 cm hosszú és 3,5cm átmérő vagy kisebb
20/25 Eöske janeszka21 válasza:
17# az nekem a furcsa hogy itt az embereknek vagy túl kicsi vagy (monster dick) óriási 20+ szaladgál , de mikor pár emberrel képet cseréltem fel akadt a szemük hogy nekem mekkora és rajtam kívül aki mutata 1 nek sem volt 15 cm töl hoszabb ,DE 20+mondott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!