Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a punci nem tud kitágulni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a punci nem tud kitágulni a sok szextől akkor hogy van az hogy egy nagyobb méretű partner után már nem elég a kisebb ?

Figyelt kérdés
Gyakran olvasom könnyű vérűbb nőktől hogy attól hogy sokat szexelnek több pasival a punci nem tágul ki hanem ugyanolyan marad. Na de akkor meg mitől van hogyha volt mondjuk egy 20 centis pasija akkor utána később már kevés az átlagos 15 centi meg nem érzi ? Akkor csak nem igaz ez hogy egy nő nem használódik nem ?
nov. 10. 04:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%
Bírom az ilyeneket,mikor hétköznapi emberek akarják megcáfolni a tudományos tényeket.
nov. 10. 05:46
 2/16 A kérdező kommentje:
A "tudományos tényeket" azok a nők cáfolják akik a 20 centi ztán nem érzik a 15 centit meg elveszik bennük.
nov. 10. 06:17
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

A fő kérdésed egy baromság, kár hogy nem unjátok ezt a sok idétlenkedést.

VAgyis az 1. és a 2. válasz is egy baromság.

nov. 10. 06:41
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
Ha vkinek nagy mérettel jó, akkor azzal jó. Nem mert elhasználódott
nov. 10. 07:22
 5/16 anonim ***** válasza:
65%

Mert amúgy szerinted "hosszában" képes tágulni a punci, vagy mi? :D

Te ilyen debilke vagy?

nov. 10. 07:26
 6/16 anonim ***** válasza:
73%
Az megvan, hogy a gyerek is onnan jön ki és jóval vastagabb, mint bárkinek a farka? Tehát az elméleted szerint egy nő aki már szült, kielégíthetetlen lesz, annyira ki van tágulva.
nov. 10. 07:53
 7/16 anonim ***** válasza:
18%
Nem kitágulnak. Alapból tágak. Csak amíg nem talalkoznak nagy farokkal, addig ők maguk sem tudják.
nov. 10. 08:03
 8/16 A kérdező kommentje:
Hát a csajok mondják ezt ne engem hülyézzetek
nov. 10. 08:08
 9/16 anonim ***** válasza:
39%
Dehogyisnem. Igen, lehet tudományosan magyarázni hogy a punci visszaszűkül mindig, stb, mindig van 1-2 ilyen válasz, akik csak a biológia könyvben láttak puncit. Csakhogy ha visszaszűkül is, az az évek elteltével már nem úgy fog szorítani, mint az elején.
nov. 10. 08:47
 10/16 anonim ***** válasza:
66%

Ffi vagyok. Annyit tudok mondani, hogy 2 ujj is bőven elegendő 1 orgazmushoz.

A nőknél fejben dől el minden.

Ki próbáltam!!!

Nekem tök átlagos péniszem van. 16 cm 4.5 átmérő.

Ezzel a kis sz@rral állandóan orgazmusokat okozok az asszonynak.

Vettem egy 20/5 felcsatolhatóst, nem mondom, hogy nem élvezi de seholsincs ahoz képest mikor csak simán szexelünk.

Lehet ha alapból olyan nagy szerszámom lenne akkor azzal jobban élvezné mint egy darab gumival ezt nemtudom de maga a méretkülömbség nem okozott semmit eddig.

nov. 10. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!