Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nem éreznétek magatoka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nem éreznétek magatokat kihasználva, ha a szexpartneretek ezt csinálná?

Figyelt kérdés

Az egyik lánybarátom már jó pár hónapja összejár egy sráccal szexelni (a lány nagy valószínűséggel többet érez, de nem igazán vallja ezt be senkinek). A srácnak tisztán a szexről szól a dolog, van viszont egy másik csaj akitől többet szeretne (bár szereti ezt tagadni),ő viszont többször kioffolta.

Általában a srác a lánynál alszik, vagy fordítva és úgy oldják meg a szexet. Nem volt ez másképp multkor sem, annyi kivétellel hogy a srác picit részegen érkezett. Egy nagyon rövid előjáték után a srác elkezdett babrálni a telefonjával, a lány megkérdezte mit csinál erre az volt a válasz, hogy ő most szex közben nézni fogja a másik csaj arcát. Megnyitott róla egy képet, misszionárius pózban elég keményen megb*szta a lányt, közben a telefonon a képet bámulva olyanokat mondott hogy "jajj de szeretlek, imádlak". Miután végzett, azt mondta hogy sajnos nem tud ott aludni és otthagyta a lányt.

Szegény elég furán érezte magát közben, viszont kb csak másnap jött rá, hogy mennyire megalázták és kb egy műp*nciként használták. Sajnos azóta újra lefeküdtek párszor, tehát kvázi megbocsátott (igaz azóta nem történt ilyen furcsaság).

Lányok, ti hogy éreznétek magatokat ha egy férfi ezt megtenné veletek?

Amúgy 27L/27F

ma 08:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Meg sem engedném, hogy ágyba bújjon így.

Az gondol szex közben amit akar, de hogy mást nézzen közben... majd szégyelljem magam és húzzak zsákot a fejemre...

Ettől több az önbecsülésem.

ma 08:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lapát lenne neki. 32N
ma 08:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon megalázó lehetett, ott kidobtam volna a fenébe. Nem értem hogy lehet némelyik csaj ekkora lábtörlö.
ma 08:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz, akkor a lány egy nagy barom... minek alázza magát???
ma 08:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ezt élvezi hogy megalázzák:)
ma 09:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A szerelmes nőnél nagyobb balek nincs a világon..érdekes viszont, hogy mindig abba ilyen szerelmes egy nő aki így bánik vele.
ma 09:49
 7/9 anonim ***** válasza:
72%

Kidobtam volna a telefont az ablakon és megmondtam volna neki hogy ugorjon utána. Pedig szubmisszív vagyok....

Te vagy a lány? Normálisan is kiírhatsz kérdést. (Ellenkező esetben mi közöd hozzá)

ma 10:10
 8/9 anonim ***** válasza:
56%

Húúúúú b.meg, bocs, de tényleg tűröd, hogy egy sz.rdarabnak kezeljen a pasi??? Ez már több mint megalázás, egy csizma talpán lévő kutyasz.rt nagyobb becsben tart az ember mint amit veled csinált. Mi a következő fázis, levágja a füledet és elviszi mert szerinte hasonlít a másik csajéra? Bármit megtehet veled, mindent el fogsz neki viselni azért ami - te is tudod - SOHA nem fog bekövetkezni???

Ez nem sima BDSM, az már pszichés gond.

ma 10:46
 9/9 anonim ***** válasza:
7-esnek igaza van sub ként is durva lenne
ma 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!