Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tartós párkacsolat előtt, sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartós párkacsolat előtt, sok szexpartneretek volt?

Figyelt kérdés
Van olyan akivel jobb volt a szex mint a jelenlegi kapcsolatban, ha igen miért?

okt. 16. 13:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
okt. 16. 13:48
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

Nekem tartós párkapcsolatok után van sok szexpartnerem.

Valahogy a férfiaknak nehezére esik egy kapcsolatban hűségesnek, vagy őszintének lenni, esetleg elmenni dolgozni (vagy csak én akadtam bele ilyenekbe).

Ezért hát úgy döntöttem, hogy életem hátralévő részében hedonista leszek

okt. 16. 13:49
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Volt igen. Volt tartós szexkapcsolat, volt 1-2 alkalmas, volt egyszeri is. Változó. Van aki engedte seggbe, volt aki nem. A legtöbbje igen.Volt aki azt kérte mocskosul beszéljek vele dugás közben de ezt én nem szeretem. Volt aki nem szopitt csak dugást beszéltünk. Változó melyik milyen volt. A legtöbbj3vel azert minden ment.

A mostani szexkapcsolatom is jó. Jól kielégülünk. Jobban szopik, mint az asszony. Kielégít.

okt. 16. 13:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem szeretem a kalandokat és a szexpartnereket.
okt. 16. 13:57
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Volt sok. Támogatói, szexkapcsolat, egyéjszakás is.
okt. 16. 14:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"Valahogy a férfiaknak nehezére esik egy kapcsolatban hűségesnek, vagy őszintének lenni, esetleg elmenni dolgozni (vagy csak én akadtam bele ilyenekbe"

Nem csak te. Nekem azért ért véget egy 11 éves kapcsolatom mert 4 évig otthon baszta a rezet.

okt. 16. 14:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Előtte és közben is :)
okt. 16. 14:15
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
30-45 perc szex volt. Ha az illeto elelvezett es en nem tudtam elegszer,o termeszetesnek vette es ranezve kotelezonek,h ott azonnal (nem ment sehova) kezzel segedeszkozzel kielegitsen annyiszor amig akarom. Nem valtoztatta a tempot es szoget erosseget es 10 perc alatt volt nagyon sok orgazmusom. Sose akart olyan pozokat,amit en nem tudtam elvezni.
okt. 16. 14:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
8) Hosszu parkapcsolat volt,szerettuk egymast. Nem szereto volt.
okt. 16. 14:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta szexkapcsolatban élek egy pasival. De csak eggyel. Vannak kivételek, tessék.
okt. 16. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!