Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tetszenek a fiúknak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszenek a fiúknak a vékonyabb lányok?

Figyelt kérdés
164 cm,48-50 kg vagyok.Nem vagyok deszka,de nincsenek nagy melleim,fenekem,vastag lábam,karom.Barátnőim azt mondják a fiúk a husis lányokat szeretik,mert ők nőiesek.Emiatt semmi önbizalmam nincs,rejtegettem magam bő ruhákkal,és nem hiszem el valaha fogok e tetszeni valakinek.Pedig most kezdtem el sportolni,sokat eszem főleg húsokat,pékárukat,zabot,néha joghurtot,rizst,rengeteg zoldseget es gyumolcsot.Chips es edessegek is be szokott csuszni hogy hizzak picit.
nov. 9. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 A kérdező kommentje:
21 és ők 20-25 évesek
nov. 9. 20:23
 62/72 A kérdező kommentje:
21.A lanyok 22 23 evesek
nov. 9. 20:23
 63/72 anonim ***** válasza:
Jó vagy, ne agyad túl.
nov. 9. 20:48
 64/72 anonim ***** válasza:
100%

"Barátnőim azt mondják"

Sokéves tapasztalatom, hogy ilyenekre tilos hallgatni!

Eddig még nem volt olyan lány ismerősöm, aki jól jött volna ki abból, hogy a barátnőire hallgatott.

Amúgy meg nézz szét a világban! Szerintem bőven látsz párkapcsolatban levő lányok közül mindenféle alkatút. Egyébként sem vagy betegesen vékony, nekem ugyan barátnőm kicsit magasabb, de arányaiban hasonló alkat lehet. És veszettül bejön.

nov. 9. 20:54
 65/72 A kérdező kommentje:
Jol esnek ezek a szavak koszonom😊es hetfon beszelek a draga baratnoimmel
nov. 9. 21:03
 66/72 anonim ***** válasza:
Én is nagyon vékony vagyok, így alapból inkább a vékony nők tetszenek nekem is.
nov. 9. 21:35
 67/72 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy kell velük beszélni, mert ők kb. olyan barátnők lehetnek, akik mellett ellenségre nincs is szükséged. Találni fognak mást, amibe beleköthetnek. Ismerem az ilyen jellemtípust. Nagyon jó barátnőnek tüntetik fel magukat, de hatalmas bennük a lenézés és az irigység. Ők azok, akiknek fájna az, ha te boldog lennél, sőt, az még jobban, ha te boldogabb lennél, mint ők. Ezzel is csak azt akarták elérni, hogy meg ne forduljon a fejedben, hogy barátod legyen, másrészt meg az, hogy azért kicsit érezd már rosszul magad a testedben...
nov. 9. 21:45
 68/72 anonim ***** válasza:
Imádnálak... F.
nov. 10. 01:26
 69/72 anonim ***** válasza:
Én is a teltkarcsú lányokat szeretem. De mégtöbb férfi társam a vékony csajokat, mint te vagy. Azt tudom neked biztosra mondani, hogy neked a kisugárzásoddal van baj, nincs önbizalmad, emiatt nem próbálkoznak a fiúk.
nov. 10. 09:06
 70/72 anonim ***** válasza:

Most az exem jutott eszembe.

Ő ugyan egy picikét nálad teltebb volt, de még bőven a normál kereteken belül. Mindig amolyan "szürke kisegér" volt, Mindig mehúzódott a háttérben, soha nem mutatkozott nem, hogy kihívó öltözékben nem, de semmi olyanban, amiben kicsit azért megmutatkozott volna a nőiessége. Csendes volt, visszahúzódó, és szerény. 25 évesen jött össze velem, én voltam az első barátja, és velem csókolózott először. És én voltam az első, aki láthatta meztelenül. Nagyon kedves lány volt, tök jó beszélgetőpartner, lehetett vele hülyéskedni, de lehetett komoly dolgokról is beszélgetni, és amúgy ritka jó alakja volt. Én el is csodálkoztam, hogy mennyire "jó nő", és hogy ebből a külvilág semmit sem sejt. És még csak prűd sem volt. Mégsem próbálkozott nála senki, saját bevallása szerint néha egy-két kanos alkoholista volt, hogy utánakiáltott az utcán, meg online egy-két "mindegy, ki, csak dugni lehessen" jellegű "lovag" rátalált ugyan, de értékelhető próbálkozás nem volt irányába. És nem nézett ki rosszul, nem volt rossz alakja, nem volt rossz társaság, egész egyszerűen annyira jelentéktelennek mutatta magát, hogy az embereknek ő nem volt opció. Ennyire sokat számít a személyiség és a viselkedés. Hidd el, a külső annyira, de annyira másodlagos... Nem azt mondom, hogy teljesen jelentéktelen, de a környezetemben is azt látom, hogy nem a külső a legfőbb tényező.

Másik, ellentétes példa, egy lány, illetve hát már nő barátom. Szerintem te hozzá képest vastag lennél, ő tényleg nagyon vékonyka volt, és nem akarok gonosz lenni, de tényleg minimális mellekkel, a feneke inkább hasoníltott egy kisfiúéra, mintsem egy érett nőére, és tudod, hogy mi a furcsa? Az, hogy le sem tudta vakarni magáról a pasikat. Mondjuk arcra tény, hogy jól nézett ki, de itt meg is dőlt az, hogy pl. a mellméret, és a nőies alkat annyira hú, de nagyon meghatározó lenne.

nov. 10. 16:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!