Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tetszenek a fiúknak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszenek a fiúknak a vékonyabb lányok?

Figyelt kérdés
164 cm,48-50 kg vagyok.Nem vagyok deszka,de nincsenek nagy melleim,fenekem,vastag lábam,karom.Barátnőim azt mondják a fiúk a husis lányokat szeretik,mert ők nőiesek.Emiatt semmi önbizalmam nincs,rejtegettem magam bő ruhákkal,és nem hiszem el valaha fogok e tetszeni valakinek.Pedig most kezdtem el sportolni,sokat eszem főleg húsokat,pékárukat,zabot,néha joghurtot,rizst,rengeteg zoldseget es gyumolcsot.Chips es edessegek is be szokott csuszni hogy hizzak picit.
nov. 9. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 A kérdező kommentje:
Amgy mereteim 84 59 91.
nov. 9. 17:15
 12/72 anonim ***** válasza:
Ne változtass magadon szerintem😁 hány éves vagy?
nov. 9. 17:18
 13/72 A kérdező kommentje:
21.
nov. 9. 17:21
 14/72 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon csinos lehetsz. Sok férfinak a vékony lányok az esetei, nekem is. Nem értem, hogy ilyen jó adottságokkal hogyan érezheted magad selejtesnek, neked pont hogy nagynak kellene lenni az önbizalmadnak. Lehet, hogy nem jó helyen ismerkedsz, vagy sok olyan tartalmat nézel, ami pillanatok alatt ledarálja az önképed - ráadásul teljesen igaztalanul.

Ezek után, ha megismerkednél valakivel, akinek őszintén az esete vagy, ő meg tudna téged győzni arról, hogy számára mennyire vonzó vagy? El tudnád neki hinni?

Az önértékelésed szerintem nagyon fals. Főleg úgy, hogy inkább ki kéne húznod magad, hogy milyen nőies vagy.

nov. 9. 17:29
 15/72 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj! Ha sportolsz rendszeresen és normálisan étkezel, jobb alakod lesz. Barátnőidre pedig ne hallgass, eléggé általánosítanak.

Mindenkinek más az ízlése és lehet, hogy valakinek éppen most tetszel. 😊

nov. 9. 17:29
 16/72 A kérdező kommentje:
Koszonom.Az a baj emiatt teljesen depresszios vagyok az utcara se merek menni mert undorito vagyok.
nov. 9. 17:31
 17/72 A kérdező kommentje:
Minden nap sirok emiatt,hogy valoszinuleg en vagyok a legundoritobb lany.
nov. 9. 17:32
 18/72 anonim ***** válasza:
Üzenetben lehet válaszolni?
nov. 9. 17:38
 19/72 A kérdező kommentje:
Igen
nov. 9. 17:38
 20/72 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kifejezetten a vékony lányok jönnek be, lehetőleg nem túl nagy mellekkel, és ezzel biztosan nem vagyok egyedül. Nekem pont a husisabb lányok nem jönnek be igazán. Nem vagyunk egyformák, és mindenkinek más tetszik.

Akik husisabbak, azoknak is az a jó, ha úgy is elfogadják magukat, ahogy vannak, és megtalálják azokat, akiknek ők tetszenek. Tehát ők jó, ha meglátják, és tudatosítják magukban, hogy számos fiúnak / férfinek tetszenek a husisabb lányok. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy mindenkinek ők tetszenének!

nov. 9. 17:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!