Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszenek a fiúknak a vékonyabb lányok?
Nagyon csinos lehetsz. Sok férfinak a vékony lányok az esetei, nekem is. Nem értem, hogy ilyen jó adottságokkal hogyan érezheted magad selejtesnek, neked pont hogy nagynak kellene lenni az önbizalmadnak. Lehet, hogy nem jó helyen ismerkedsz, vagy sok olyan tartalmat nézel, ami pillanatok alatt ledarálja az önképed - ráadásul teljesen igaztalanul.
Ezek után, ha megismerkednél valakivel, akinek őszintén az esete vagy, ő meg tudna téged győzni arról, hogy számára mennyire vonzó vagy? El tudnád neki hinni?
Az önértékelésed szerintem nagyon fals. Főleg úgy, hogy inkább ki kéne húznod magad, hogy milyen nőies vagy.
Figyelj! Ha sportolsz rendszeresen és normálisan étkezel, jobb alakod lesz. Barátnőidre pedig ne hallgass, eléggé általánosítanak.
Mindenkinek más az ízlése és lehet, hogy valakinek éppen most tetszel. 😊
Nekem kifejezetten a vékony lányok jönnek be, lehetőleg nem túl nagy mellekkel, és ezzel biztosan nem vagyok egyedül. Nekem pont a husisabb lányok nem jönnek be igazán. Nem vagyunk egyformák, és mindenkinek más tetszik.
Akik husisabbak, azoknak is az a jó, ha úgy is elfogadják magukat, ahogy vannak, és megtalálják azokat, akiknek ők tetszenek. Tehát ők jó, ha meglátják, és tudatosítják magukban, hogy számos fiúnak / férfinek tetszenek a husisabb lányok. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy mindenkinek ők tetszenének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!