Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszenek a fiúknak a vékonyabb lányok?
Figyelt kérdés
164 cm,48-50 kg vagyok.Nem vagyok deszka,de nincsenek nagy melleim,fenekem,vastag lábam,karom.Barátnőim azt mondják a fiúk a husis lányokat szeretik,mert ők nőiesek.Emiatt semmi önbizalmam nincs,rejtegettem magam bő ruhákkal,és nem hiszem el valaha fogok e tetszeni valakinek.Pedig most kezdtem el sportolni,sokat eszem főleg húsokat,pékárukat,zabot,néha joghurtot,rizst,rengeteg zoldseget es gyumolcsot.Chips es edessegek is be szokott csuszni hogy hizzak picit.nov. 9. 16:49
1/72 anonim válasza:
Dehogy nem tetszenek,mindenkinek mások az igényeik.
Megmutatod magad?
2/72 anonim válasza:
Könnyebben tudnánk véleményt mondani ha láthatnánk! Akár arc nélkül is.
3/72 anonim válasza:
170 cm 48kg A kosaras baratnom van. Nem a teste miatt szerettem meg,hanem bartkozas kozben a humora, esze es stilusa miatt. Az "agyban" pedig jo volt felfedezni,hogy egyebkent milyen - es semmi gond a vekony lanyokkal.
6/72 anonim válasza:
Leírtak alapján átlagos csaj vagy(legtöbb pasinak ez jön be)
Nem lehet hogy inkább neked nagyok az elvárásaid?
7/72 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezeket.🥰Mert mar kb undoritonak latom magam,mert nem tudok hizni alkatilag se meg pajzsmirigy tulmukodes miatt se.
nov. 9. 17:07
8/72 A kérdező kommentje:
Inkabb lennek kover komolyan.
nov. 9. 17:07
10/72 anonim válasza:
De. Csak sajnos egyre kevesebb van, azok meg mind túl magasra rakják a lécet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!