Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tetszenek a fiúknak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszenek a fiúknak a vékonyabb lányok?

Figyelt kérdés
164 cm,48-50 kg vagyok.Nem vagyok deszka,de nincsenek nagy melleim,fenekem,vastag lábam,karom.Barátnőim azt mondják a fiúk a husis lányokat szeretik,mert ők nőiesek.Emiatt semmi önbizalmam nincs,rejtegettem magam bő ruhákkal,és nem hiszem el valaha fogok e tetszeni valakinek.Pedig most kezdtem el sportolni,sokat eszem főleg húsokat,pékárukat,zabot,néha joghurtot,rizst,rengeteg zoldseget es gyumolcsot.Chips es edessegek is be szokott csuszni hogy hizzak picit.
nov. 9. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
Egyébként a bő ruhának is megvan a maga szépsége, én azt is szeretem, sok sportos csaj jár úgy. Én számomra és még sok más pasi is hasonlóan van vele, egy pozitív értéket nyújt az is, hogy valaki nem feltétlen pakolja ki amije van. Persze szégyellni sem kell, de a legjobb az aranyközépút, vagy ha van néha ilyen is és olyan is. Sokakat látok bő ruhában a termekben, nekem bejön ez a stílus is de kinek mi
nov. 9. 18:22
 32/72 anonim ***** válasza:
Teljesen jó...
nov. 9. 18:24
 33/72 A kérdező kommentje:
Szerintetek hogy kezeljem mikor ezek a baratnoim ezeket mondogatják és állandóan beszólogatnak mikor eszem vagy sportolok?hogy minek neked sport anorexias vagy?meg miert vettel pl gyumit is a fiuk a hust szeretik a lanyon nem a csontvaz vegakat?
nov. 9. 18:31
 34/72 A kérdező kommentje:
Megjegyzem nem vagyok vega imadom a husit🥰😁
nov. 9. 18:31
 35/72 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szimplán irigyek. Válts barátnőt.
nov. 9. 18:33
 36/72 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem lehet kezelni, ez full rosszindulat, de a saját részükről sem tudatos, csak az ilyen embereknek nem tetszik, ha valaki fejlődni akar a környezetükben, és vissza akarják húzni egyből. Ez nagyon szomorú, de a legjobb az, ha új barátnőket keresel az ilyen társaságok helyett.
nov. 9. 18:33
 37/72 A kérdező kommentje:
Hát igen.Azert szomoru hogy ilyenek a baratai az embernek.
nov. 9. 18:36
 38/72 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de magadra is gondolnod kell, nem hagyhatod, hogy teljesen tönkre tegyék az önbizalmad
nov. 9. 18:37
 39/72 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell velük barátkozni.

Fogadni mernék, hogy Te nézel ki a legjobban bármelyik közül!

nov. 9. 18:37
 40/72 A kérdező kommentje:
Meg bulikban is megaláztak főleg fiúk előtt.Hogy ugy mutatkozott be nekik hogy ő egy szép nőies lány én meg a pedokat vonzó baratnoje.De amgy a pasi megvedett,hogy pedig az a csaj milyen csinos.
nov. 9. 18:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!