Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tetszenek a fiúknak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszenek a fiúknak a vékonyabb lányok?

Figyelt kérdés
164 cm,48-50 kg vagyok.Nem vagyok deszka,de nincsenek nagy melleim,fenekem,vastag lábam,karom.Barátnőim azt mondják a fiúk a husis lányokat szeretik,mert ők nőiesek.Emiatt semmi önbizalmam nincs,rejtegettem magam bő ruhákkal,és nem hiszem el valaha fogok e tetszeni valakinek.Pedig most kezdtem el sportolni,sokat eszem főleg húsokat,pékárukat,zabot,néha joghurtot,rizst,rengeteg zoldseget es gyumolcsot.Chips es edessegek is be szokott csuszni hogy hizzak picit.
nov. 9. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bizosan tetszenél! Jó volna együtt sportolni ilyen lánnyal! 😊💪🏻
nov. 9. 17:45
 22/72 anonim ***** válasza:
46%
Az undorító lúzer kövér nők mondják azt, hogy csak a husisakat szeretik a fiúk, mert saját magukon nem képesek változtatni és másokat akarnak ledegradálni hogy jobbnak érezzék magukat. Nem fog tetszeni sok embernek, de megmondom nyíltan, torkig vagyok a kövérekkel, huszonévesen a társkeresőkön is a nők 70%a Durván elhízott kategóriába esik és képes az ilyen magára szerényen a husis jelzőt adni. Felháborító az igénytelenség ezzel kapcsolatosan. Az ilyet aki sportol és figyel a kajára tisztelni kellene.
nov. 9. 17:48
 23/72 A kérdező kommentje:
Köszönöm sokkal jobb kedvem van.Az érdekes az hogy a fiuk inkabb dicsernek a vekony vagy atlagos lanyok is.De a koverebbek szetcikiznek.
nov. 9. 17:52
 24/72 anonim ***** válasza:
79%
Alapvetően az ilyen kövérek komplexusosak, azért teszik. Társkeresőkön is ilyeneket írnak ki arrogánsan a biojukba hogy “ha csontokkal játszanál nem engem keresel” Engem fiúként is felháborít. Aztán persze a képein látszik hogy egy lusta kövér disznó. De mindeközben semmi bántót nem tudnak elfogadni saját magukra, de persze ha a másikat kell ledegradálni aki éppen szálkásabb náluk, ahhoz meg van minden joguk az ő világukban, de őket ne kövérezze le senki, mert ők csak “teltek” meg husisak” 40%+ os testzsírszázalékkal
nov. 9. 17:56
 25/72 A kérdező kommentje:
Es szerintetek hogy tudnek egy kis onbizalmat szerezni?miert lett tamogatptt az elhizas?Pedig en nagyon szeretek enni csak vekonyka vagyok.Emiatt erdekes lehet bantani a masikat.De ha pl egy tulsulyosnak jegyezned meg ezt vilagvege lenne.
nov. 9. 18:06
 26/72 anonim ***** válasza:
77%
Kár a hízáson görcsölni! Jön az magától is idővel. Majd 40 körül 3 gyerek után már pont a túlsúly lesz a problémád. Én amúgy a vékony és a husi csajokat is szeretem.
nov. 9. 18:10
 27/72 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez jogos észrevétel, én is így vettem észre hogy azért nem tabu beszólni valakinek, ha vékony, de ha valaki a saját hibájából eredően elhízik akkor már nem szabad megemlíteni neki, sőt a cégek is elkezdtek ilyen kövér embereket tenni a hirdetéseikbe hogy a kis lelküket nehogy megbántsa az, hogy szép és egészséges embereket lát csak a hirdetésekben. Önismerettel és önfejlesztéssel kell majd önbizalmat szerezned és azzal, hogy a jelenlegi körödből valahogy kiszakadsz. Körülöttem mindenki sportol mert olyan egyetemre járok, szóval itt pl tuti senki sem bántana senkit sem ilyenért.
nov. 9. 18:12
 28/72 A kérdező kommentje:
A kedvencem az hogy legalabb rajtunk van mit fogni.Mert egy vekony vagy normal lany olyan mint egy pasi?szerintem nem minden vekony vagy atlag lanyismerosomnek van feneke meg melle,sot neha sokkal jobb mint a duciknak🤭
nov. 9. 18:15
 29/72 anonim ***** válasza:
Aki sportol azon van mit fogni. Egyszer voltam egy nem izmos de zsíros csajjal, rá sem tudtam markolni a fenekére mert nem izom volt hanem zsír. Egy izmoshoz képest nagyon rossz fogása van. Nem férfias az izmos nő. Kivéve persze ha tesztoszteront szed. De egy naturál sportos izmos szálkás nő pl számomra egy ideál, soha egyszer sem jutott az eszembe hogy ez férfias lenne.
nov. 9. 18:18
 30/72 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Amúgy nemcsak ezert mozgok hanem a sport szereteteert is.😊Es koszonom a kedves szavakat.Ideje talan nemcsak bő ruhákat hordani és csinin oltozni.
nov. 9. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!